Antti Hannulan metsästämältä Konttorin uudelta 75-tuumaiselta näytöltä kelpaa seurata esimerkiksi SM-liigan matseja.

Olutravintola Konttorin monilukuisesta hanavalikoimasta lasketaan tuoppeihin aina varsin mielenkiintoisia ja harvinaisiakin herkkuja. Lisäksi tässä messevien maltaisten olohuoneessa voi seurata myös sellaista sporttia, mitä ei kaikkialla muualla katsella. Esimerkiksi SM-lätkää tuijotellaan upouudelta jättinäytöltä.

Vuonna 2017 Vuoden Olutravintolaksi valittu Konttori on mielenkiintoisten vaihtuvien oluiden paraatipaikka Tampereella. Työhönsä maltaisella innostuksella suhtautuva Antti Hannula metsästää alati tarjontaan sellaisia oluita, joita ei muista baareista löydy.

– Pullopuolella on enemmän harvinaisuuksia ja erikoisuuksia, mutta hanoissakin toki jonkin verran. Yhdessätoista vaihtuvassa hanassamme kiertää vuosittain reilusti yli 400, jopa 500 eri olutta.

Nyt Konttorin takaosaan saunaosaston tuntumaan on saatu uusi messevän kokoinen screen, jolta tykitetään urheilua uhkeissa määrin.

– Tykki lähti, mutta 75-tuumainen tv tuli tilalle. Asensin sen itse seinään ja kyllä siinä sai tiiliseinään reikää porata ja puutavaraa käyttää, että se turvallisesti kiinni saatiin.

Moni ravintola on supistanut sporttinäkyvyyttään suuresti, mutta Konttorissa näytetään edelleen kaikkea kiekosta baseballiin ja jalkapalloon.

– Meillä näkyy Telia Liiga ja Viaplay. Sieltä tulee jos jonkinlaista liigaa, Hannula summaa.

Konttorissa on perinteisesti näytetty kiekkosaralla Kärppien pelit sekä
tamperelaisjoukkueiden vieraspelit. Lopulta paikalla olevan
asiakaskunnan kiinnostus kuitenkin ratkaisee.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY