MAINOS
Ville Haapasalo kertoo, miten hän sai päähänsä perustaa Suomeen gruusialaista ruokaa tarjoilevan ravintolan. https://kohokohdat.fi/tampere/ville-haapasalon-purpur-tuo-georgialaisten-mummojen-reseptit-tampereelle/
Masuuniin voi poiketa syömään vaikkapa vain pääruoka-annoksen verran tai tulla nautiskelemaan pitemmän kaavan kautta. Entistä useampi asiakkaista valitsee valmiin...
Chaîne des Rôtisseurs järjestää jälleen kansainvälisen nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailun, jonka karsintataistot ovat jo alkaneet alueellisella tasolla. Tampereen aluekarsintakilpailu järjestettiin...
Kuolleiden päivä eli Día de Muertos on meidän pyhäinpäiväämme vastaava vainajien muistojuhla, joka on erityisen merkittävä Meksikossa. Synkähköstä aiheestaan huolimatta kyseessä on...
Ravintolanäyttämö TTT-Klubi on yksi suosituimmista pikkujoulupaikoista Tampereella. Tästä kielii myös se, että esitykset myydään lähes aina loppuun. Musiikkiohjelman vastaava ja...
Laukon kartano on tunnettu peuroistaan, jotka ovat saaneet nimensäkin kartanon mukaan. Parhaimmillaan kartanon pelloilla saattaa nähdä kymmeniä sorkkasankareita kerralla....
Tampereen Kauppahallissa toimiva tykeistä burgereistaan tunnettu Ohana laajentaa annosarsenaaliaan meksikolaisen street foodin saralle. Täysin omatekoiset tacot täräytetään tiskiin 8.11....
Ravintola Tampella ottaa talven vastaan muovaamalla à la carteaan kylmään vuodenaikaan sopivaisin annoksin. Lautasilla höyryää tryffeli-maitovaahtoinen maa-artisokkakeitto ja tuhti...
Kaksion baari on kaikessa hiljaisuudessa uudistanut ruokatuotettaan. Nyt kokataan Suomi 100 -hengessä lähituottajien liharaaka-aineista vaihtuvia burgeriannoksia, joihin upotetaan myös paikallisia juustoja. Parhaillaan...
Metsän sylissä piilottelevan järven rannalle ei liikenteen melu kantaudu. Ainoat äänet ovat linnunlaulu, lasten pulikointi ja kiukaan sihinä. Ja nykyään...
Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?
Ampumista antaumuksella harrastava keittiömestari Anna-Katriina Salomaa on tehokas, tarkka ja nopea. La Fiestan keittiössä onkin kovat piipussa etenkin meksikolaisen vegaaniruoan...