Lee Zaicew ja Leon Aguilera operoivat hanoista ja pulloista kylmiä juomia myös kuumaan kuolleiden päivän karkeloon.

Kuolleiden päivä eli Día de Muertos on meidän pyhäinpäiväämme vastaava vainajien muistojuhla, joka on erityisen merkittävä Meksikossa. Synkähköstä aiheestaan huolimatta kyseessä on iloinen ja jopa riehakas juhla. Niin myös Living Roomissa. Luvassa on kosolti erilaisia juomasekoituksia ja tarjouksia.

Maisteltavaksi löytyy myös mainioita pienpanimo-oluita niin paikallisen Pyynikin Käsityöläispanimon kuin Japanin Hitachino Nest -panimon valikoimasta. Jälkimmäiset ovat Suomessa vielä perin harvinaisia. Hitachino Nestin herkut ovatkin huvenneet hanakasti Living Roomin kylmäkaapin kätköistä.

Japanilaiset oluet ovat kovasti kysyttyjä Living Roomissa.

Pikkujoulukausikin on kiivaasti starttaamassa ja sellaiseen hippasteluun Living Room tarjoaa monipuoliset kabinettitilat, jonne voidaan tilata ruokaa ja tietenkin juomaa – vaikkapa ohjatun juomatastingin muodossa niin mezcalia, tequilaa, viiniä kuin vaikkapa viskiäkin maistellen. Valmiita menu- ja juomapaketteja piisaa.

Ravintolan takaosan kabinetit on mahdollista yhdistää yhdeksi suureksi 40:n juhlijan tilaksi tai varata vain 20:n vieraan vetoiset tilat. Jopa 80 henkilöä mahtuu kekkeröimään kevyesti koko ravintolan takaosan käyttöönsä varaamalla.

Pikkujouluvaraukset: info @ lroom.fi

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Living Roomin monipuoliset, väliseinin rajattavat kabinettitilat taipuvat 20:n tai 40:n juhlijan tarpeisiin. Tarvittaessa koko ravintolan takaosan voi varata ryhmänsä käyttöön, jolloin mukaan mahtuu jopa 80 henkilöä.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Living Room täräyttää kuolleiden päivän karkelot käyntiin 2.-4.11.2017

Kuolleiden päivä eli Día de Muertos on meidän pyhäinpäiväämme vastaava vainajien muistojuhla, joka on erityisen merkittävä Meksikossa. Synkähköstä aiheestaan huolimatta kyseessä on iloinen ja jopa riehakas juhla....

Living Roomin lounas muuttui meksikolaiseksi – tacoja, nachoja ja meksikolaisia subeja

Living Room uudisti lounastarjontaansa ravintoloitsija Leon Aguileran aikanaan pyörittämästä meksikolaisbaari Barmaciasta tutuilla tacoilla, nachoilla ja quesadilloilla. Kovasti kysellyt perinteiset meksikolaisherkut saivat rinnalleen myös uusia...
Ravintola Living Room

AVATTU! | Latinoravintola kaupunkiin – Living Room on keittiö, kahvila ja baari kaupunkilaisten olohuoneessa

The Living Room avatTIIn torstaina 29.12.2016. viralliset avajaiset perjantaina 13.1.2017. Meksikolaisbaari Barmaciasta tuttu Leon Aguilera kumppaneineen laajentaa kaupungin makumaisemaa autenttisilla latinomauilla ympäri maailmaa. Osoitteeseen Hämeenkatu 26...