Ravintolanäyttämö TTT-Klubi on yksi suosituimmista pikkujoulupaikoista Tampereella. Tästä kielii myös se, että esitykset myydään lähes aina loppuun. Musiikkiohjelman vastaava ja teatteritiedottaja Mika Kauhanen esittelee pikkujouluvinkit, jotka soveltuvat niin pienille seurueille kuin suurille ryhmillekin.

Viihteelliset komediat  stand up -keikat ja showt pikkujouluohjelmana

Stand up -henkinen Mars vs. Venus -iloittelu ja Kuumia aaltoja -karaokeshow ovat osottautuneet hiteiksi, jotka jatkuvat koko pikkujoulukauden ajan. Näitä täydentää hilpeä musiikkikomedia Terapian tarpeessa jälleen.

Viikonloppuihin sijoitetut stand up -klubi-illat ovat loistavia ajankohtia pikkujouluiluun.

– Myös useat live-esiintyjämme soveltuvat moneen makuun. Näistä Kauhanen luettelee mm. Funky Kingston & Puppa J, Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartetin  ja Ylva Haru, Iron Country Sisters.

Pikkujoulukauteen etunenässä suuntautuvat voivat kokea uutena avauksena TTT-Klubilla nähtävää burleskia 30.10. ja 9.11. Burleski varietee on yhtä kuin glamourintäyteinen illanvietto, jossa Tampere Burlesque vie aikamatkalle kiusoittelevan salakapakkamaisiin tunnelmin. Molemmissa illoissa kohdataan noin kymmenkunta esiintyjää, mukaan lukien Olivia RougeHoly Curves!Miss AcroliciousHandsom Stark ja Tangobatics.

TTT-Klubin pikkujoulupoiminnot 2019

KAIKKI TAPAHTUMATTTT-KLUBI.FI

TTT-Klubi on tunnelmallinen Tampereen Työväen Teatterin 240-paikkainen ravintolanäyttämö. Viihtyisän ja intiimin, 20- ja 30-lukujen kabareetunnelmaan vievän sisustuksen on suunnittelut lavastaja Hannu Lindholm. Tilassa on myös saman aikakauden jazzklubin henkeä ja se soveltuu mainiosti stand up -esityksiin ja keikkoihin.

Pikkujoulut isommalle ryhmälle helposti Puistotornista

Pikkujoulukausi TTT-Klubilla kerää yhteen myös yritykset ja erilaiset yhdistykset. Isommille ryhmille pikkujouluja järjestäville helpotusta tuo TTT-Klubin Buffet-menu, joka on saatavilla minimissään 20:n henkilön ryhmille. Ravintolanäyttämön ääreltä löytyvään vip-tilaan katetun herkkupöydän antimet nautiskellaan salin puolella ennen esitystä. Ateriakokonaisuuden hinta 2017 syyskaudella on 25€ juhlahenkilöltä.

Teatterikorttelista löytyy myös täyslaidallinen muita eri kokoisia tiloja ruokailuun ja juhlintaan. Lähin tila löytyy Kellariteatterin tunnelmallisesta lämpiöstä, jonka tiloissa mahtuu syömään jopa yli sadan henkilön ryhmät. Näitä tiloja ja muita TTT:n korttelista löytyviä tiloja kannattaa kysellä Puistotornista, joka hoitaa juhlien järjestelyistä isoille ryhmille koko talossa.

Yksittäisasiakkaiden, kuten pariskuntien ja pienten kaveriseurueiden tilausasiat kannattaa aina soittaa teatterin lipunmyyntiin, josta tilataan tarjoilut.

TAPAHTUMAPAIKAN KOTISIVUTTTT-KLUBI.FI