MAINOS
Tamperelainen Konttori on houkuttanut oluenystäviä "toimistolle" jo liki 20 vuoden ajan. Eipä ihme, että Helsinki Beer Festivalin asettama raati...
Sasorin à la carte on uudistunut villinä pompotellein peuroin ja oodia silakalle laulellen. Jälkiruokahurmuriksi on noussut lakritsiliemestä aromia ammentanut...
Bistro Frans & Marie pistää bliniksi runsaslisukkeisin annoksin. Salaisen reseptin mukaan maakaroitujen rapsakkapintaisten blinien kyljessä maistuvat niin metsäiset sarvipäät...
Ensimmäistä kertaa koko Original Sokos Hotel Ilveksen toiminnan aikana sen tiluksilla tarjotaan brunssia ja mallikkaasti tarjotaankin: Frans & Marien...
Pihviherkuttelu jatkuu Gastropub Kalevassa. Normaalin ruokalistan lisäksi valikoimiin lisättiin pihvilista, jossa Syö!-viikoilta tutut annokset ovat saaneet kaverikseen useamman kastike-...
Doc Lounge Tampere ja Tampere Food Club järjestävät tiistaina 11.4. ruokakulttuuri-illan Ravintola Klubilla. Aluksi nähdään Pierre Dechampsin dokumenttielokuva Noma:...
Ravintola C on saanut uuden, nuoren ja innokkaan sommelièren, joka on motivoitunut oppimaan, kehittymään ja palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella...
Ranskalainen gastronomia karkeloi jo kolmatta kertaa herkullisesti, kun yli 2000 keittiömestaria viidellä eri mantereella tarjoaa samanaikaisesti ranskalaista illallista asiakkailleen...
Tamperradan mittavaksi makukarkeloksi kasvanut pintxo-kilpailu pärähtää kesällä käyntiin jo viidettä kertaa. Kisaan ilmoittautuminen on nyt alkanut. Kokkeja entistä huimempiin suorituksiin...
Miltä Manse maistuu? Sen tietävät ja muillekin näyttävät Hiking Travel Hit -luontonoita Liisa Tyllilä ja Sami "Gastropub" Lappalainen Tasting...
Tällä viikolla järjestettävät Grand Champagne Helsinki -tapahtuman samppanjat kuplivat myös Champagne bar Santéssa Tampereella. Samppanjabaari on mukana myös  Riesling...
Ahlmanin Tilameijerissä kaikki juustot ja muutkin meijerin tuotteet rahkasta jogurtteihin valmistetaan alusta loppuun käsityönä. Raaka-aineena on on oman tilan...