Frans & Marien brunssiantimia on useammalla pöydällä vapaasti ammennettavina. Lisäksi salissa palvelee omeletinpaistaja, joka operoi kullekin asiakkaalle mieluistatäytteisen munakkaan.

Ensimmäistä kertaa koko Original Sokos Hotel Ilveksen toiminnan aikana sen tiluksilla tarjotaan brunssia ja mallikkaasti tarjotaankin: Frans & Marien salissa palvelevan omeletinpaistajan pannut ovat kuumina ja pöydät täynnä niin suolaista kuin makeaakin.

Hotelliaamiainen Ilveksessä loppuu klo 10.30, mutta mikäli vieras sattuu olemaan aamu-unista sorttia, avautuu talossa jo klo 11 uusi mahdollisuus maistella. Luonnollisesti brunssinautinnot ovat avoinna kaikille muillekin asiakkaille.

Frans & Marie päätti aloittaa lauantaibrunssin niin sanotusti yleisön pyynnöstä.

– Muutamat asiakkaat ovat kyselleet, onko meillä lauantaina tarjolla muuta kuin listan annoksia. Brunssitoiveita on myös esitetty. Tässä hotellissa ei ole ollutkaan säännöllistä brunssia aikaisemmin, joten päätimme kokeilla sitä, ravintolapäällikkö Keijo Lehtola kertoo.

Vaihtuva-antimisesta noutopöydästä löytyy mm. erilaisia leikkeleitä ja salaatteja, tuoretta leipää ja croissanteja, pateeta, kaloja, hedelmiä, suolaisia piiraita ja makeita kakkuja. Lämpimältä puolelta taas voi ammentaa lautaselleen esimerkiksi pekonia, kasviksia, nakkeja ja perunaa.

Brunssin ehdoton vetonaula on kuitenkin salissa häärivä omeletinpaistaja, joka operoi asiakkaan haluamat täytteet tilauksesta paistettavaan munakkaaseen. Täytevaihtoehtoina on mm. kinkkua, juustoa, katkarapuja, sieniä… Munakasmassaan voidaan lorauttaa mukaan myös kermaa asiakkaan niin halutessa.

Brunssin aikana Frans & Marie tarjoilee brunssille sopivaista kuohuviiniä perin edukkaaseen 3 euron lasihintaan.

Frans & Marien brunssi lauantaisin klo 11-14 aina jouluun asti.

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Kuvat: Lifestyle Media Oy
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Nämä ravintolat ovat avoinna jouluna – tarjonnassa yllätysmenua, jouluruokaa ja paljon muuta

Olemme saaneet useita kyselyjä joulunajan ravintolatarjonnasta ja tutkimme asiaa tarkemmin. Kysyimme ravintoloilta, onko suosio joulun viettämiseen ravintoloissa kasvanut viime vuosina ja mitä asiakkaat ovat...

Hotel Ilveksen uusi keittiöpäällikkö Petri Salomäki rakastui tamperelaiseen ja Tampereeseen

Original Sokos Hotel Ilves sai tiimiinsä uuden keittiöpäällikkötekijän, kun Vaasasta saapunut Petri Salomäki siirtyi Frans & Marien, Ball Roomin ja Masuunin keittiöitä ohjastamaan. Tampereelle miehen...

Maistelumenu kokoaa ranskalaisbistro Frans & Marien syyslistan herkut yhteen

Ranskalaisbistro Frans & Marien syysmenu on lämpimien makujen juhlaa. Poronpaistin kanssa nautitaan herkkutattia ja lime-selleripyreetä, kananpojanrinnan kanssa punajuuricouscousia. Uuniomenapannukakku saa vierelleen kardemummasiirappia ja manteli-suklaamousse...