MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Sokos Hotel Ilveksen kulinaarisen helmen, Masuunin valkoinen flyygeli alkaa saada musiikillista kyytiä, kun ravintolassa kuuluu helmikuusta alkaen aina lauantaisin...
Tampereella keväällä 2017 salamyhkäiset ovensa rakoselleen avannut salakapakka Tiima tiimeineen on saanut kovan luokan tunnustusta. Bartenders' Choice Awards -kilpailu...
Ravintola Tuhto ammentaa juhlakauden makujaan mm. maan kasviksista, vesien eväkkäistä ja peltojen rotukarjasta. Mukana on niin perinteisiä raaka-aineita kuin uusiakin makumaisemia Tuhton tyyliin....
Ravintolapäällikkö Ville Pulkkinen saapui keskustavilskeisestä hotelli Ilveksestä tunnelmalliseen Tammeriin. Maineikkaan hovimestari Alexander Grobowskyn jalanjäljissä astuva Pulkkinen kutsuu ihmisiä nauttimaan Tammerista ja...
Millaista on käydä mummolassa tai istuskella veneessä mato-ongella? Millaista kävellä metsässä, kun lumihiutaleita leijailee ja havunneulaset rapsahtavat hangelle? Millaista...
Reilun vuoden värikkäitä maailman makuja pitkälti kotimaisista raaka-aineista kokannut Muusa on tuonut tarjolle uudistuneen annosarsenaalin, joka tykittää mm. vohveliraudalla...
IHKUun on saapunut Maistilan Panimolla tilauksesta valmistettu potra portteri. Seitsemää eri mallasta, kahta eri humalaa ja hitusen Madagascar Bourbon...
Thaimaassa syntynyt Suomen kansalainen Pannee Jokinen on toiminut Tampereella catering-yrittäjänä Suomessa vuodesta 2000 lähtien. Chef Rotisseur -tittelillä kokkaava Jokinen...
Plevnan panimomestari Sam Viitaniemi on luonut Suomen juhlavuoden kunniaksi erän Jermu-sahtia. Jermun etiketti ammentaa tunnelmansa Tuntemattomasta sotilaasta, ja katajaisen...
Ville Haapasalo kertoo, miten hän sai päähänsä perustaa Suomeen gruusialaista ruokaa tarjoilevan ravintolan. https://kohokohdat.fi/tampere/ville-haapasalon-purpur-tuo-georgialaisten-mummojen-reseptit-tampereelle/
Masuuniin voi poiketa syömään vaikkapa vain pääruoka-annoksen verran tai tulla nautiskelemaan pitemmän kaavan kautta. Entistä useampi asiakkaista valitsee valmiin...
Chaîne des Rôtisseurs järjestää jälleen kansainvälisen nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailun, jonka karsintataistot ovat jo alkaneet alueellisella tasolla. Tampereen aluekarsintakilpailu järjestettiin...