Tampereelle on porhaltanut Maistilan Panimolla valmistettu portteri, johon on käytetty seitsemää eri mallasta ja kahta eri humalaa. Koko Porter-komeus on vielä maustettu hitusella Madagascar Bourbon Vanillaa.

IHKUun on saapunut Maistilan Panimolla tilauksesta valmistettu potra portteri. Seitsemää eri mallasta, kahta eri humalaa ja hitusen Madagascar Bourbon Vanillaa sisältävä tumma komistus on luotu pohjoisissa Levin maisemissa sijaitsevalle Old Mates -pubille, joka kuuluu puolittain IHKU-perheeseen. Siksipä serkkupojan Porter onkin päässyt myös Tampereen IHKUun siemailtavaksi.

– Harjun Joni on tehnyt Maistilan Panimolla tämän mainion portterin, jota on saatavana Levin lisäksi nyt myös meillä täällä etelässä, IHKUn pubi-isäntä Sami Vaahtikari kertoo tyytyväisenä.

Olutta on IHKUssa rajoitettu erä tankkitavarana, mutta Vaahtikari veikkaa olutta piisaavan maistelijoille ainakin vuodenvaihteeseen asti, vaikka sitä onkin lähtenyt menemään todella mukavasti.

IHKUn tarjonnasta löytyy toki muitakin laatujuomia maisteltaviksi niin tutumpien oluiden ystäville kuin alati uutta hamuaville trendien vaahtokukkaisilla kedoilla kirmaavillekin. Valikoima vaihtuu nopsakkaan tahtiin, sillä IHKU tykkää tarjoilla kanta-asiakkailleen aina jotain uutta ja myös sellaisia tuotteita, joita ei ihan joka baarissa olekaan.

Ajantasaista valikoimaa kannattaa seurata Untappd-palvelusta, jotta tietää koska kohteeseen mielenkiintoisen oluterän perässä kirmata.

Tarjolla on myös varsin vaikuttava, yli 20:n erilaisen rommin valikoima. Viskejäkin on veikeästi. Niiden kanssa maistuvat myös toisella tapaa savuiset nautinnot, joita varten IHKUssa on mukava valikoima sikareita. IHKUn lämmitetty talviterassi mahdollistaa mukavan tupruttelun myös kylmimpänä kautena vuodesta.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

IHKUn pubin puolella on varsin messevä ja vaihtuvainen olutvalikoima. Asiakkaat osaavat jo tulla kyselemään mitä uutta hanoista tai pulloista tällä kertaa löytyy.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY