MAINOS
Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali rokkaa ja kokkaa jälleen! 12.–15. kesäkuuta Helsingin Kansalaispuiston valtaavat patoineen, kattiloineen ja keittiömestareineen 11 huippuravintolaa, seitsemän niistä uusia tulokkaita tapahtumassa.
Masuuni tuli tunnetuksi kyytön hyödyntämisestä jo keittiömestari ja lähiruokapioneeri Heikki Ahopellon aikoina. Pentti Ukkosen kasvattama kyyttövasikka onkin tullut vuosien mittaan tutuksi monille ravintolan asiakkaille.
Keittiömestari Hans Välimäki avaa Hämeenkadulle rennon aasialaistyyppisen ravintolan, Masu Asian Bistron. Niin lapsiperheille kuin bisnesseurueillekin soveltuva ravintola tarjoaa laajan skaalan aasialaistyyppisiä annoksia tamperelaiseen makuun. Masu palvelee myös baarin puolella drinkein ja dj:n rytmein. Ravintolan erikoisuutena on oikea teppanyaki-pöytä.
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Finlaysonin Palatsin keväässä siemaillaan suunmyötäisiä Ranskan alsacelaisia Schlumbergerin viinejä. Ravintolapäällikkö ja viinitaituri Ismo Niemelä hurmaantui viineistä siinä määrin, että kausimenukin on suunniteltu viinilähtöisesti. Niin laseissa kuin lautasillakin maistuu siis Ranska ja Alsace.
Rakas Tampere on 14.-17.5. pidettävä nelipäiväinen kaupunkitapahtuma, joka kutsuu tutustumaan Tampereen persoonallisiin kivijalkaputiikkeihin ja tietysti ravintoloihin. Tapahtuman tarkoitus on tuoda...
  Bistro LePot pistää grillin kuumaksi! BBQ-perjantaisin tiristetään vaihtuvia lihaisia herkkuja possusta ja karitsasta kalkkunaan. Paikalla on myös Kylmäsavukeisari suoraan savustusuunista tarjolle...
Nyt on aika pistellä makkarata poskeen. Tuulensuuhun on saapunut kevättalviseen tapaan tuhti raakamakkaralasti, joka pistää suut napsamaan!
Keväällä Koskikeskusta vastapäätä avattu Purebite viettää 15.-21.9.2014 ribbs-viikkoja. Salaattipainotteinen ravintola ei siis todellakaan kaihda myöskään lihaisaa purtavaa.
Vuoden Olutravintolaksi tänäkin vuonna valittu Gastropub Tuulensuu osti 2008 pienen alle 10 tynnyrin erän vuosikertaolutta.
Alkukevät on voimakkaiden bock-oluiden kulta-aikaa etenkin Baijerin alueella. Tuulensuussakin pääsee maistelemaan näitä vielä kalsakoihin kevätkeleihin sopivia tuhteja lämmittäjiä.
Tampere-talon ohjelmistossa on nyt huikea W.A. Mozartin Figaron häät, jonka kunniaksi Mylläreissä on laadittu juhlava Oopperamenu.