MAINOS
Sen lisäksi, että Plevna järjestää yrityksille elämyksellisiä olutkursseja, on nyt myös yksityishenkilöille avautunut mahdollisuus tutustua oluen saloihin ravintolan kaikille avoimilla olutkursseilla.
La Fiestan sunnuntai-iltapäivät on pyhitetty rennolle brunssiherkuttelulle. Noutopöytämakuja luodaan Meksiko-twistillä, mutta koska aamiaisen ja lounaan yhdistelmästä on kyse, niin myös tuttuja suomalaisia aamiaiselementtejä löytyy.
Keskustorin arvokiinteistöjen lempeästä suojasta löytyvä ravintola Astorin kesäterassi on kuumilla kesäkeleillä parhaimmillaan. Kesätapahtumien, kuten Kukkaisviikkojen ja Tampereen Teatterikesän aikana...
Pienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika ja tästä mainio todiste on kokeneiden paniPienpanimoalalla on yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin.
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
Ravintola C pyöräyttää pöydät ympäri! Upeista viineistään ja viiniosaamisestaan tunnettu C tuo ravintolanautintokartalle jotain uskoaksemme aivan ennenkokematonta. Kyseessä ei ole tuttu chef's table vaan Christina Suomisen ideoima sommelier's table.
TTT:n syksyn 2013 suurimpia produktioita on uusi draamakomedia Kulkuri. Charles Chaplinin tunnettuihin kulkurin kenkiin hypännyt Eppu Salminen kuljettaa yleisönsä aikamatkalle varieteen ajoista elokuvan kultakauteen.
Masu Asian Bistrossa tarjoillaan rentoa Aasialaista ruokaa suomalaiseen makuun.  Aihankintamenuun on kerätty kaikki ravintolan klassikot samaan pakettiin. Tämän lisäksi ravintolassa...
Pohjoismainen keittiö puhtaine raaka-aineineen surffaa suosionsa aallonharjalla. Sen sai pitkälti aikaan Noma, tuo jo neljästi maailman parhaaksi valittu ja tinkimättömästi paikallista pohjoismaista kokkaava tanskalaisravintola. Pohjoismainen gastronomia hallitsi myös kokkien maailmanmestaruuden tammikuussa ratkaisseen Bocuse d'Or -kisan kärkisijoja. Kotimaiseen kasvatettuun ja villiin vihreään luottaa myös keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas, jonka Salhojankadun ravintola Hella & Huone on viimeisen vuoden, parin aikana täsmentänyt linjaustaan puhtaasti pohjoismaiseksi.
Hän on säkenöivä persoona ja maineikas kokki, joka on utelias elämälle ja ruoalle. Kesällä avattavan Pikkubistro Kattilan osakas ja keittiömestari Silvia del Carmen Castano suhtautuu ruokaan intohimolla.
Maineikkaat tamperelaiskokit lähtevät edustamaan Suomea upeaan Maailman Keittiömestarien Liiton (WACS) suurtapahtumaan ensi kesänä, 2.-5.7.2014. Norjan Stavangerissa järjestettävä tilaisuus kokoaa yhteen noin 1500 keittiömestaria ympäri maailmaa. Kongressin yhteydessä järjestetään komea juhlaillallinen, jonka eri ruokalajit ovat eri maiden keittiömestarien vastuulla. Suomesta matkaan lähtevät Heikki Ahopelto, Mikko Kautto, Eeva Kokko, Mika Roito sekä vielä toistaiseksi tuntematon viides keittiövelho.
Suomen kokkimaajoukkueen kapteeni ja viimemmäksi Helsingin Hotel Indigon keittiöpäällikkönä työskennellyt Kristian Vuojärvi aloitti Koskiravintolat Oy:n keittiöpäällikkönä tammikuussa. Miehen vastuualueella on...