Sokos Original Hotel Ilves
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014. Uudella listalla pääosassa ovat kevään raikkaat herkut ja sesongin parhaimmat raaka-aineet.
Ruokalistalla ollaan panostettu sesonkia kunnioittaen raikkauteen ja tuoreuteen. Suurin osa keväisistä raaka-aineista, kuten kurkut, tomaatit, yrtit ja mansikat, tulevat Masuunin pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta eli Heikkisen puutarhasta Kangasalta.
-Uudelta listalta löytyy hyvin klassisia yhdistelmiä Masuunin tyyliin toteutettuna. Esimerkkinä alkuruuista tomaatin ja vuohenjuuston aina toimiva yhdistelmä sekä kylmäsavusiika tarjoiltuna parsan ja sitruunan kera. Lisää kevään raaka-aineita saapuu listalle sitä mukaa, kun saamme niitä tuottajilta, kertoo keittiömestari Mikko Kautto.
Yksi pääruokien helmistä on grillattu entrecote häränhäntäliemellä ja kevätvihanneksilla. Uusien jälkiruokien kuningatar on mansikan, suklaan ja marengin yhdistelmä.
-Erityisesti tässä jälkiruuassa kiteytyy keittiömme ajatus siitä, mitä hyvä ja maistuva aterian päätös pitää sisällään; makeita, pehmeitä, rapeita ja vähän suolaisiakin komponentteja, jatkaa Kautto.
Lue myös:
Masuuni goes Villa 25.–27.3.
Kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy