Tampereen keskustan hotellit: Sokos Hotel Ilves, Tampere

Tampereen tapahtumien keskipisteessä toimiva tapahtumahotelli Original Sokos Hotel Ilves palkittiin. Kansainvälisessä World Luxury Hotel Awards 2014 -kilpailussa hotelli voitti Suomen Luxury City Hotel -sarjan.

Hotellin suosio perustuu keskeisen sijaintinsa lisäksi sen monipuoliseen tapahtuma- ja ravintolapalveluihin. Lisäksi Ilveksessä järjestetään paljon tapahtumia etenkin viikonloppuisin. Hotellin modernit huoneet tarjoavat ylellistä mukavuutta ja 2014 valmistuneen saunaosaston uudistus teki hotellista kylpylähotelliin verrattavan elämyskokonaisuuden.

hotelli-tampere-ilves

Kilpailun järjestäjät kutsuvat kilpailuun mukaan hotelleja hotellivieraiden ehdotuksesta.
– Oli suuri kunnia olla mukana kilpailussa ja ansioitua siinä. Tämä on osoitus koko henkilöstöllemme siitä, että olemme ammattilaisia omassa työssämme ja vieraamme viihtyvät hotellissamme. Saamme olla ylpeitä menestyksestämme, sanoo hotellipäällikkö Kati Vihma.

Suomalaisista hotelleista vain Crowne Plaza Helsinki on menestynyt kilpailussa aiemmin. World Luxury Hotel Awards -kilpailun tavoitteena on kannustaa hotelleja ylläpitämään ja entisestään parantamaan palvelutasoaan. Palkintoja myönnetään eri kategorioissa maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisena. Kilpailussa tarkastellaan muun muassa hotellien tiloja, palvelutarjontaa sekä palvelun tasoa.

Sokos Hotel Ilves

Kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy ja  Sokos Hotels