MAINOS
OlutHuoneiden alkuvuoden 2014 pienpanimo-olut on kauniin punertava, miellyttävän maltainen ja mukavasti lämmittävä luomulager.
Kun mureita lihakimpaleita savustetaan hitaasti ja matalalla lämmöllä, päästään oikeaoppisen BBQ-kulinarismin poluille.
Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle elokuun viimeisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn kuumine grilleineen ja runsaine ruoka-antimineen...
Toukokuussa OlutHuoneet esittelevät uutuuden Suomen markkinoille saksalaisen panimo-osaamisen kirkkaimmalta huipulta Baijerin Erdingistä.
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola Murussa työskentelevä Taneli Lehtonen voitti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés Baltà...
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014