Alusta asti itse tehty grillimenu koukuttaa kenet hyvänsä nauttimaan kevyemmistä ja maukkaammista kesäherkuista.
Suomalaiset pitävät hyvästä oluesta ja meillä myös valmistetaan laadukkaita panimotuotteita. Oluen laatuun vaikuttaa kuitenkin oluen itsensä lisäksi myös se, miten tuopillinen tarjoillaan.
Kesä on taas kypsyttänyt värikkään sadon kotimaisista kasviksista, ja nyt on aika nauttia sadonkorjuun antimista. Kampin Grill it! -ravintolan keittiötiimi on laatinut kauden antimista koostuvan sadonkorjuumenun.
Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali porskuttaa parhaillaan rennolla meiningillä. Vielä 16. kesäkuuta asti Helsingin Kansalaispuistossa pääsee maistelemaan 12 huippuravintolan herkkukavalkadin läpi jazzin tahtiin jammaillen.
Kesäiselle Kauppatorille katsova Luomo houkuttaa maistelemaan uunituoreen listansa makuyhdistelmiä. Keittiömestari Jouni Toivanen on päästänyt gastronomiset voimansa valloilleen ja luonut seitsemän annoksen setin makuhermojen hurmaamiseen. Myös alakerran Pure Bistro on saanut uuden listan kesäihmisten iloksi.
Kesä on saapunut pihvinhimoisten paratiisiin! Stefan's Steakhouse on saanut paitsi uuden kesäisen listan, myös lokoisan sisäpihaterassin, jolla kelpaa syöskennellä sekä juoskennella ravintolan antimia.