Nuuksion kansallispuiston kupeeseen toukokuussa avatun Ravintola Haltia satsaa lähi- ja luomuruokaan.
Ruokakulttuurista kiinnostuneiden kärkikohteisiin kuuluu uudistettu Hietalahden kauppahalli, joka palvelee nyt ruokahallina.
Rautatieasemalta lähtee reitilleen Suomen mielenkiintoisin oluenystävän kiertoajelu. Ulkopaikkakuntalainen saa siitä eniten irti suunnatessaan kohti laivaterminaaleja.
SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen...
HELSINGIN KESÄRAVINTOLAT: Lämmin auringonpaiste ja raikkaat merituulet saavat yrtit kukoistamaan Ravintola NJK:n puutarhassa.
Viime vuonna avattu kuuden huippuammattilaisen luotsaaman keittiömaailman. Kattila palvelee Linnanmäen ydinkohderyhmän ohella urbaaneja sukupolvia, jotka arvostavat huippuraaka-aineista valmistettua laaturuokaa.
Matti Jämsén edusti Suomea Bocuse d´Or -kilpailussa 2011 Lyonissa, jolloin hän sijoittui viidenneksi, mikä on Suomen kautta aikain paras sijoitus maailman arvostetuimmassa ruoanvalmistuskilpailussa.