Vauhdilla laajentuva pirkanmaalainen Mad Finn -panimo avaa kesällä uuden taproomin Helsingin Sompasaareen. Luvassa on 24 olutta hanassa, iso terassi ja napolilaistyylisiä Mad Finn -pizzoja.

Ylöjärven panimon ja sen panimobaarin lisäksi panimoyhtiöllä on ennestään kaksi taproomia Tampereella.

Matti Takkunen Mad Finn -panimon ensimmäisessä panimoravintolassa Tampereen Pyynikillä. Kuva: Kohokohdat.fi

Mad Finn Brew Distilleryn oluiden suunnittelusta sekä valmistuksesta vastaa Mallaskosken Panimolta tullut Matti Takkunen. Hänet tunnetaan muun muassa vuoden 2022 parhaana NEIPAna palkitun oluen, Hazy IPAn, loihtijana.

Tällä hetkellä yrityksessä keskitytään lisäämään panimokapasiteettia sekä pitämään korkeaa laatua yllä ravintoloiden omissa juoma- ja ruokatuotteissa.
Lisäksi panimon tarkoitus on taata riittävä määrä olutta omiin paikkoihin sekä jakaa vähittäismyyntiin kaupoille rajoitetusti.

– Ideana on tehdä suomalaisille Suomessa hyvää olutta hyvistä raaka-aineista, tiivistää ravintolatoimenjohtaja Suvi Volanen uuden panimon ydinajatuksen.

LUE LISÄÄ

Ensimmäinen Mad Finn Brew -panimoravintola avattiin Tampereen Pyynikille

Uusi panimoravintola Mad Finn Brew Distillery – Pyynikin Trikoolla hullutellaan hyvällä oluella