Viime vuonna Salud piti paella-viikot, joiden suosio oli suunnaton. Siitä saakka paellaa on toivottu palaavaksi liki päivittäin. Keittiöpäällikkö Tomi Schulze...
Tapas Bar & Sidreria Inez toi espanjalaiset sidra naturalit sekä tasokkaat tapakset modernisti ja tyylikkäästi Tampereelle jo likimain vuosikymmen...
Salud kutsuu nautiskelemaan yhdistetyistä kevään ja kesän mauista lisäämällä listalleen määräajaksi sesonkiherkku parsan ja vanhan suosikkiannoksen paellan. Saludilla on...
Bodega Salud täyttää tänä vuonna jo 45 vuotta. Juhlavuoden klassikkoannoskarkeloiden kautta taloon on kotiutunut myös Heikki Kärkkäinen, joka on...
Tapas Bar & Sidreria Inez on tuonut maurilais-espanjalaisen lounaansa takaisin. Kovasti kaivattu rehevän mausteinen, kasvisvoittoinen lounas tulee pyörimään läpi...
Bodega Salud täräytti 18.9. käyntiin kuukauden mittaiset Katalonia-viikot. Ravintolan keittiömestari Toni Leskisen kanssa modernia annoskavalkadia suunnittelemassa on ollut jo vuosia...
Tapas Bar Inez hemmottelee runsastuneen tapasvalikoimansa maistelijoiden lisäksi erityisesti mallasherkkusuita, sillä juomavalikoimaan on suhahtanut espanjalainen pienpanimo-olut poikineen. Hanojakin tuli niiden myötä pari lisää. Parista valutellaan tuoppeihin espanjalaisia uuden polven käsityöläisoluita.
KOTISIVUT     RAVINTOLAESITTELY Tapasbaari Inezin terassi on raikas ja lokoisa.Puiston laidalta avautuu vehreä näkymä Hotelli Tammerin ja Koskipuiston suuntaan. Inez hemmottelee asiakkaitaan tänä...
Nyt sitä saa! Siis aitoa japanilaista Wagyu-lihaa, Kobea ja Satsumaa. Saludin uusi uunituore lista luksuslihaisine annoksineen on viimein maisteltavissa. Maailman huikeinta lihaa on nyt saatavilla myös edullisessa maisteluannoksessa.
Tapas Bar Inez hemmottelee runsastuneen tapasvalikoimansa maistelijoiden lisäksi erityisesti mallasherkkusuita, sillä juomavalikoimaan on suhahtanut espanjalainen pienpanimo-olut poikineen. Hanojakin tuli niiden myötä pari lisää. Parista valutellaan tuoppeihin espanjalaisia uuden polven käsityöläisoluita.
Aito Wagyu on epäilemättä maailman luksuslihojen kärkeä ja Kobe sen tunnetuinta huippua. Nyt Bodega Saludissa on saatavilla tuota lihanrakastajan päiväunta, jota ei ole saanut viedä Japanista kuin kolmisen vuoden ajan. Kobea vasta vuoden verran. Jos olet siis syönyt japanilaista Wagyuta saati Kobea jossain muualla kuin Japanissa ennen vuotta 2012, sinua on huijattu. Saludissa ei huijata. Sertifikaatti sekä kirjaimellisesti suussa sulava liha todistavat sen.
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.