Tapas Bar & Sidreria Inez tarjoaa lounasta, joka koostuu raikkaista kylmän meze-pöydän antimista (kuvassa), lämpimästä pääruoasta sekä hedelmäisestä jälkiruoasta. Lounasaikaan on myös erilaisia juomatarjouksia.

Tapas Bar & Sidreria Inez on tuonut maurilais-espanjalaisen lounaansa takaisin. Kovasti kaivattu rehevän mausteinen, kasvisvoittoinen lounas tulee pyörimään läpi kesän, jolloin myös entisestään laajenevalla terassilla voi lounastaa.

Pellavatehtaankadulla pääsee taas maistelemaan pohjoisafrikkalaissävytteistä maurilais-espanjalaisia lounasta, jossa juhlivat värit, raikkaan etikkaiset sekä muhevan mausteiset maut. Tiistaista perjantaihin tarjolla on aina niin kylmiä meze-tyylisiä syötäväisiä kuin lämmintä lounasruokaakin hedelmäiseen jälkihyvään asti.

Lämmin ruoka on vapaasti itse ammennettavissa. Tarjolla on aina myös kasvisvaihtoehto.

– Kovasti tätä lounasta on takaisin kaipailtu. Se on nyt pitkälti samanlainen kuin aikaisemminkin, mutta nyt myös lämmin ruoka on buffet’ssa itse annosteltavissa. Siinä on aina myös kasvisvaihtoehto, ravintoloitsija Anu Lappalainen kertoo.

Lounaan voi koostaa mieleisekseen meze-tyyppisen noutopöydän salaattipainotteisista antimista, lämpimästä ruoasta sekä jälkiruokaksi tarjolla olevista hedelmistä. Ruoka on itse miksailtavaa ja koottavaa. Esimerkiksi tahnat sopivat levitteeksi leivälle tai kastikkeeksi salaateille sekä kasviksille. Vaikka lajikevalikoima on hyvin kasvisvetoinen, on se silti myös täyttävä. On herneitä, linssejä, pähkinöitä jne. Makuja on runsaasti, mutta ei niinkään tulisuutta. Valikoimassa on kyllä sitäkin sorttia, mutta enimmäkseen mietoja sekä puhtaasti yrttisen mausterikkaita sortimentteja. Valikoima vaihtelee hiukan kokin ja keittiön inspiraation mukaan.

Inezin lounas yllättää iloisesti myös pyörimällä läpi koko kesän. Etenkin raikkaat kylmät syötäväiset sopivat varmasti passelisti lämpöisille kesäkeleille.

– Aika monet lounaat loppuvat kesän ajaksi, mutta me tarjoamme lounasta varmasti ihan koko kesän ajan. Tämä on sellainen kesälounaspaikka, jossa voi syödä myös ulkona. Terassi laajenee vielä Kyttälänkadun puolelle, joten paikkoja tulee runsaasti lisää, ravintoloitsija Sami Lappalainen valottaa.

Terassi onkin mukava paikka ruokailla, sillä lounasaikaan aurinko osuu sinne mukavasti.

Lounaan makukokonaisuuden täydentää tietenkin juoma. Lounasaikaan Gastropubien oman Nordic Breweryn tuotteet tarjouksessa, samoin viiniä on saatavilla edukkaaseen hintaan.

Lounas ti-pe klo 11-14. Koko lounasruoka-arsenaali sisältyy kiinteään 11,50 euron hintaan. Huom! Avajaisviikon ajan 25.-28.4. lounasta saa tutustumishintaan 7,50e.

Lue myös: Inezin lounas starttasi – Tarjolla maurilais-espanjalaisia makuja

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Inez saa asiakkaat sekä henkilökunnan viihtymään ja sidra naturalin heräämään

Tapas Bar & Sidreria Inez toi espanjalaiset sidra naturalit sekä tasokkaat tapakset modernisti ja tyylikkäästi Tampereelle jo likimain vuosikymmen sitten. Nykyään Inez on jo...

Gastropubeille ulosmyytioikeus – osta mukaan olutta, siideriä, mietoa viiniä…

Gastropub-ravintoloille pärähti ulosmyyntiluvat. Nyt asiakkaille voidaan myydä mukaan kaikkia alkoholijuomia, joissa on prosentteja 5.5 tai alle. Oluet, siiderit, miedot viinit, lonkerot, valmiit juomasekoitukset… Mitä...

MA 16.10. | Gastropub-päivä! Kaikki ruoka-annokset -50%

Yksityisomisteisen Gastropub-perheen ravintolat viettävät maanantaina 16.10.2017 jo toisen kerran Gastropub-päivää, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Tampereen gastropubien monipuoliseen ruokatarjontaan ja gastropubien yhteisen panimon Nordic...