MAINOS
Vietä mukava ilta kaveriporukalla porisevan hot pot -padan äärellä! Purebiten uudistuneet, valmiit hot pot -setit ovat tarjolla päivittäin henkilömäärän...
Thaimaalaiset ja suomalaiset maut raikkaasti yhdistävä Purebite on uudistanut annoskatrastaan. Samaan syssyyn pikkupurtavien määrä on kasvanut ja lämpimät salaatit...
Huolella hyvistä raaka-aineista valmistettu purilainen on kovasti pop. Japanilainen illallisravintola Maruseki on yllättäen tempaissut oman, perin virkistävän versionsa burgerista...
Hiljattain avannut Aloha Ramen on havaijilaisen rento ja letkeä ravintola, joka on kuin miniloma maailmalla. Paikka, jossa puikot kilisevät...
Suomen ensimmäisen ja ainoan aidon srilankalaisravintola Ceyhelayan ravintolatila on sisustettu autenttisesti, kauniisti ja kutsuvasti.
Tampere on nyt saanut oman japanilaisen gastropubinsa, Izakaya Nomun. Kyttälän ravintolakaupunginosa sähköistyi entisestään tyylikkäästä tulokkaasta, joka houkuttaa poikkeamaan vaikkapa after work -lasilliselle ja pikku purtavalle ennen kotiutumista. Tai istumaan iltaa kaveriporukalla pikkuisia kulhoruokia ja grillattuja makupaloja napsien.
Purebiten päivän spesiaaleista suosituimmiksi ovat nousseet wok-annokset. Ravintolan väki päätti vastata huutoon luomalla erillisen wok-listan, jonka annoksia saa arkipäivisin lounasajasta iltaan saakka.
Näsilinnankadulla runsaan mausteisia makujaan viljelevä Nanda Devi on aito intialainen ravintola, joka tarjoaa paljon valinnan varaa niin kasvissyöjille kuin lihaisienkin annosten ystäville.
Pikkuinen ravintola Fujimi avautui tarjoten modernia japanilaista ruokaa erityisesti tyystin käsityönä valmistettu sushi sydämenasianaan.
Kauppahallissa on aloittanut uusi ravintola, sushitaituri Liqun Zhangin pyörittämä pikkuinen Umami. Liqun muutti Helsingistä Tampereelle ihan sen takia, että löysi ihanteellisen liiketilan kauppahallin sykkeestä.
Masu Asian Bistron teppanyaki-pöytä on kokkausvalmiudessa!
Marusekin jokasunnuntainen sushibuffet on vetänyt sushinnälkäisiä herkkusuita puoleensa varsin tehokkaasti. Loppukeväästä alkanut noutopöytänautiskelu sopii rentoon viikonloppuherkutteluun vaikkapa perinteisen brunssin tilalle.