MAINOS
Yleisön pyynnöstä Purebite tarjoilee nyt sunnuntaisin brunssilautasta, jolle on koostettu herkkupaloja ravintolan ruokatarjonnasta.
Näsilinnankadulla runsaan mausteisia makujaan viljelevä Nanda Devi on aito intialainen ravintola, joka tarjoaa paljon valinnan varaa niin kasvissyöjille kuin lihaisienkin annosten ystäville.
Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Hot potit käyvät kuumina Purebitessa lauantaisin. Herkuttelu aloitellaan buffet-muotoisena, jolloin pääsee maistelemaan hot pot -makuja laajalla skaalalla.
Masu Asian Bistron teppanyaki-pöytä on kokkausvalmiudessa!
Huolella hyvistä raaka-aineista valmistettu purilainen on kovasti pop. Japanilainen illallisravintola Maruseki on yllättäen tempaissut oman, perin virkistävän versionsa burgerista...
Pikkuisia kulhoruokia ja grillattuja herkkuja. Sakea, cocktaileja, japanilaista olutta. Tätä kaikkea ja paljon muuta tulee olemaan Kyttälänkadulle avattava aito izakaya, japanilainen gastropub. Nomu.
Masu Asian Bistrossa tarjoillaan rentoa Aasialaista ruokaa suomalaiseen makuun.  Aihankintamenuun on kerätty kaikki ravintolan klassikot samaan pakettiin. Tämän lisäksi ravintolassa...
Kun kotiin tilattava purtava alkaa houkuttaa, eivät vaihtoehdot rajoitu enää ainoastaan pizzaan ja kebabiin. Nyt kotiovelleen voi pirrata vaikkapa salaattia...
Kauppahallissa on aloittanut uusi ravintola, sushitaituri Liqun Zhangin pyörittämä pikkuinen Umami. Liqun muutti Helsingistä Tampereelle ihan sen takia, että löysi ihanteellisen liiketilan kauppahallin sykkeestä.
Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Purebiten päivän spesiaaleista suosituimmiksi ovat nousseet wok-annokset. Ravintolan väki päätti vastata huutoon luomalla erillisen wok-listan, jonka annoksia saa arkipäivisin lounasajasta iltaan saakka.