Villit ja Viinit on uusien asioiden hauska koelaboratorio. Tällä kertaa Tampereella voi kokea pienen palan Japania, kun paikalle saapuu Sake Bar & Izakaya. Sake-juomien lisäksi tiedossa on izakaya-tyyliin jaettavia annoksia, noin 8-10 lajia yhteensä.

Japanilaisen ruokamakumaiseman yhdistyessä monivivahteisiin sakeihin kuoriutuu esiin uusia umamimaisia nyansseja, jotka usein pehmentävät tai korostavat ruoan omaa makua.

Ben & Mino’s Sake Bar & Izakaya on pariskunnan yhteinen ponnistus. Pop up -touhuistaan tunnetut Benjamin Öberg ja Minori Yoshida ovat innostuneita yhteistyöstä Kajon kanssa.

– Kesäkuun neljänä iltana tarjoamme ravintola Kajon Villit ja Viinit -baaritiskin takaa villejä izakaya-makuelämyksiä japanilaisilla juomilla ja ruoilla, lupaavat Ben ja Mino.

– Tällaiset ravintoloiden väliset yhteistyöt ja ideoiden jakaminen on ehdottomasti paras puoli näissä pop up -ravintoloissa! Ne ovat myös loistava tapa luoda monipuolisempaa ravintolayhteisöä, jossa erilaisia kulttuureja arvostetaan ihan oikeasti, iloitsee Yoshida.

Myös Villit ja Viinit nauttii tämän tyyppisistä tempauksista. Kokeilevalle viini- ja ruokabaarille japanilaisuus availee uusia ulottuvuuksia.

– Itselleni sake juomana ja ruoka-juomaparituksissa on aika uusi maailma. Onkin aivan mielettömän siistiä päästä Benin ja Minon kanssa oppimaan sekä testailemaan sakea ja sen rajattomia mahdollisuuksia. Eritoten kiehtoo saken moninaisuus. Erilaisia sakeja on aivan mielettömästi ja kaikissa on omat juttunsa, kertoo Villit & Viinit -juomataituri Marko Simunaniemi yhteistyötempauksesta täpinöissään.

VILLIT JA SAKET
su 6.6. (Varaukset klo 19 & 20:00)
ma 7.6. (Varaukset klo 16, 17, 19 & 20:00)
su 13.6. (Varaukset klo 16, 17, 19, & 20:00)
ma 14.6. (Varaukset klo 16, 17, 19, & 20:00

Villit ja Viinit Virtapuiston äärellä on ruoka-annosten lisäksi mukava paikka nauttia laatucocktaileista.

TOIMITUKSEN VINKKI! Hyvillä keleillä otetaan myös walkkereita terassille.

VARAUKSET
Lähetä sähköpostia osoitteeseen popupizakaya@gmail.com tai tekstiviesti numeroon ‭0504935366‬, tai yksityisviesti instassa, jossa käy ilmi toivoamanne päivämäärä, aika, henkilömäärä sekä erikoisruokatoiveet. Kaikki kyselyt @sakebar_helsinki kautta.

Tapahtuma > Ravintolat


Villit ja Saket: Pop up Sake Bar & Izakaya Tampereella neljänä iltana

 su 6.6.
 19:00
 Hintaluokka: Menu 50 / hlö 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


 

Villit ja Viinit
 Rautatienkatu 12
Tampere

 Hotellit läheisyydessä