Viinibaari Villit ja Viinit on astetta rennompi juomallinen jatkopala Kajon mauille ja meiningille ja sinne voi piipahtaa milloin vain. Pikkujouluaikaan viini- ja drinkkibaarin tunnelmalliseen takaosaan on mahdollista varata pöytä omalle seurueelle ja löytyypä baarista myös omaa pikkujouluohjelmaakin.

– Tarjoilemme pöytävarauksen tehneille päivän menun asiakkaillemme tuttuun ”Villin tyyliin” hintaan 50€/hlö, kerrotaan ravintolasta.

Kysyimme ravintola Kajon ja Villit Viinit -baarin viiniguru Marko Simunaniemeltä, miltä kuluvan juhlakauden pikkujoulut näyttävät ja alkavatko pikkujoulujen vietot tänä vuonna after work -tyylilsesti tai kenties joululounaiden jatkumona? Ja onko jotain uutta keksitty? Ravintolan väki osoitti myös keväällä kekseliäisyyttä ja innovointikykyään mm. risottokurssien muodossa.

– Meidän kautta ainakin ovat kysyttyjä juuri pienemmät illallis- ja maistelukokonaisuudet. Ihmiset pääsevät vähemmän ja pienemmissä porukoissa ulos, joten laatuun ja aikaan, kun ollaan kerran ulos lähdetty, ollaan valmiita panostamaan. Selkeästi asenne on tuoda tähän sekavaan arkeen nautintoa ja hyvää fiilistä ystävien kanssa niissä kaikissa muodoissa kun voidaan. Meillä tämä toteutuu illallisten, viini- tai cocktailmaisteluiden sekä risottokurssien muodossa.

Pikkujoulujen järjestäjäminen vaatii tällä juhlakaudella huolellisempaa suunnittelua ja luovuuttakin. Suuriin muutoksiin ihmisten juhlintatottumuksissa Simunaniemi ei kuitenkaan tuudittaudu.

– Silti uskon, että painopiste (pikkujouluaikana) on selkeästi ilta-ajassa. Tämä tietenkin haastaa meitä alana maksimoimaan toimintakapasiteetti nimen omaan pyydettyyn kellonaikaan ja palvelumuotoon. Näin ollen meilläkin syntyi idea tähän Villit ja Viinit takapöydän varaamiseen ja valmiin menukokonaisuuden tarjoamiseen.

Ravintolasalin perältä löytyvään tilaan voi tehdä pöytävarauksen minimissään 4 hengen ja maksimissaan 8 hengen seurueelle klo 16-19 välisellä aikaikkunalla. Tämä tarkoittaa, että viimeinen aika pöytävaraukselle on klo 19.

Pöytävarauskyselyn voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen kajo@villitjaviinit.fi
Villit ja Viinit on avoinna  klo 16-23 ja anniskelu loppuu klo 22.

 

Viinibaari Villit ja Viinit on Kajon koelaboratorio – cocktaileja, viiniä, wild factor -annoksia