Wistub Alsace, linnunpesä

Kuvat suuremmiksi klikkaamalla!

Ranskalaisravintola Wistub Alsace on tunnelmallinen paikka pikkujoulujuhlintaan. Viinituvan kabinetti on monikäyttöinen tila, jossa myös pienimuotoiset pikkujoulukekkeröinnit onnistuvat mainiosti.

Kabinetissa on tilaa enimmillään 12 henkilölle, mutta myös koko ravintola on mahdollista varata omaan käyttöön. Wistub Alsacessa räätälöidään  tilaisuudet aina asiakkaan toiveiden mukaan, joten kannattaa kysyä erilaisista vaihtoehdoista.

Pikkujouluvinkki! Wistubin pikkujouluhulinat tiistaista torstaihin, eli keskellä viikkoa, on huokea tapa järjestää pikkujoulut: 3 ruokalajia à la carte -listalta 36 € (12 etanaa ja härän sisäfilepihvi +5 €)

Wistub Alsacen pikkujoulumenu ryhmille

Kalalautanen L,G
***
Paistettua ankanrintaa ja lehtikaalia, kermaista polentaa ja appelsiinikastiketta L,G
***
Maalaisbriejuustoa ja omenahilloketta L,G
***
Ranskalainen jouluhalko L,G

Tämä 4 ruokalajin menu:
Ryhmä 6-12 henkeä, 54 €/hlö
13-20 henkeä, 52 €/hlö
21-36 henkeä, 49 €/hlö

Suositusviinit aterialle (4 viiniä, 44 cl) 38 €/hlö.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Villisorsa valmistuu moneksi Wistub Alsacen keittiössä

Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja ollaan onnesta omenaisina satokauden raaka-ainerunsaudesta....

Wistub Alsacen keittiössä kokataan uutuuksia pientuottajia arvostaen

Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla. Ravintolan kokkikaksikko Guy Peled ja Leea Tepponen on luonut uusia annoksia, joissa yhdistyvät Peledin...

Vaihtoehto pizzalle – Wistub Alsacen uusi tarte flambée -uuni käy kuumana

Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiöön on saapunut tulinen voimanpesä: tarte flambée -uuni. Siinä paistuu perinteinen alsacelainen "pizza", tarte flambée, poikineen. Oikeaoppisen ohutpohjaisia herkkuja valmistuu niin suurina...