MAINOS
Koti TEEMANA C

TEEMANA: C

Saksalainen riesling on jo pitkään ollut suuressa suosiossa sekä meillä Suomessa että kansainvälisessa gastronomisessa maailmassa. Tamperelaiset viiniravintolat osallistuvat nyt jo kolmatta kertaa Riesling-viikoille. Näsinneulassa Riesling-viikot alkoivat jo. Muissa ravintoloissa saksalaisiin huippuviineihin keskitytään 13.-26.2014.
Vuoden Hovimestari -semifinaali kisattiin Helsingin Messukeskuksessa 20.3.2014. Finaalipaikoille tiensä tiesivät ja taisivat Timo Iivonen, Leo Kallio sekä Tamperetta komeasti edustava ravintola C:n Matti Kuukkanen.
Ravintola C hemmottelee vieraitaan 10-11.4. saksalaisen biodynaamisen Frank John -viinitilan viineillä.
Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija 2014 -semifinalistien nimet ovat nyt selvillä. Molempien kilpailujen 12 semifinalistia julkistettiin 6.2. ravintola Olossa. Kilpailu tähtää siihen, että Suomessa osataan tuottaa kansainvälisen tason ravintolakokemuksia.
Tryffelit ovat jälleen vaeltaneet Tampereen ravintoloihin. Tryffeleiden lumoihin langetaan kokonaisin menuin mm. C:ssä, Tiiliholvissa ja Vinoteca del Piemontessa.
Tryffelikauppaa Italiassa. Kuva: Panoramio.com, Peter Young Tryffeleitä. Kuva: Panoramio.com, Pympe Tryffelit tuoksuvat jälleen huumaavasti ja hurmaavat herkuttelijansa kaupungin ravintoloissa. Berthassa tryffeleitä...
C on jo käsite. Se on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola, joka on mm. valittu Vuoden Ravintolaksi ja sijoittunut hienosti useilla eri listoilla jo vuosien ajan. Ravintolakaksikko Christina Suominen ja Ilkka Isotalo ei kuitenkaan tee työtään tittelien vuoksi, vaan kokonaisvaltaisesta intohimosta ja rakkaudesta ruokaan sekä viiniin.
Huom! Tarkista brunssin tiedot Suomalaisen Klubin omilta sivuilta Tampereen Suomalaisella Klubilla kokataan perinteistä tuoreella tavalla. Ravintolan ohjaksiin ovat siirtyneet Tampereen...
Vuoden viiniravintola 2013 -äänestys käy kuumimmillaan! Tamperelaisiakin ravintoloita on jälleen ehdolla. Osallistu äänestykseen ja vaikuta. Missä sait parhaan viinikokemuksesi...
Tampeeen seudun ravintoloissa käynnissä olleen Pintxokilpailun voitti ravintola C.
Food is Art täräyttää taas pannut tulille lumoutuen tällä kertaa totaalisesti lähiraaka-aineista. Monella yhdistyksen ravintolalla on ollut jo vuosia omat pien- ja lähituottajansa, jotka toimittavat raaka-aineita ravintoloihin säännöllisesti. Nyt haluttiin kuitenkin tempaista tapahtuma, jossa läheltä tulevien tuotteiden käyttäminen tehdään näkyvämmäksi.
Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävä Dinner in the Sky kohottaa kokit ja kestittävät kymmenien metrien korkeuteen kaupungin keskustan ylle. Keskustorin huikean näköalaravintolan ruoka- ja juomatarjonnasta vastaavat paikalliset laaturavintolat kokkeineen ja sommeliereineen.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä