MAINOS
Plevnassa on valmistettu jo pitkään paria omenasiideriä, puolikuivaa sekä erittäin kuivaa suodattamatonta siideriä, mutta jo jonkin aikaa on panimomestari...
Takomon terassin purtavat ovat aina olleet perin laadukkaita. Annoksethan valmistuvat maineikkaan Masuunin keittiössä. Tänäkin kesänä Takomo palvelee hyvistä raaka-aineista...
Villiraaka-aineita on aina saatavilla Tampereen Kauppahallissa, mutta kun Sami Tallberg viimeksi vieraili Tampereella Ravintola 4 vuodenajassa, nousi Kauppahallissa varsinainen villiruokavillitys: ravintolan asiakaspaikat myytiin hetkessä loppuun.
Toista kertaa Tampereella järjestettävä Dinner in the Sky kohottaa kokit ja kestittävät kymmenien metrien korkeuteen kaupungin keskustan ylle. Keskustorin huikean näköalaravintolan ruoka- ja juomatarjonnasta vastaavat paikalliset laaturavintolat kokkeineen ja sommeliereineen.
Kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Sellainen, jonne ihan kuka tahansa voi mennä oppimaan ruoanvalmistusta. 20 vuotta myöhemmin Helsingin Kulinaarinen Instituutti on jo käsite.
Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbal saa vieraakseen väkeä maineikkaan saksalaisen Stefan Winterin viinitilalta ja laseihin luonnollisesti tilan jaloja juomia....
Kangasalan klassikkoravintola Paakari sijaitsee Kirkkoharjun rinteeseen, pienen Ukki-järven rantamille rakennetussa vanhassa postirakennuksessa, jonka keittiö on valtakunnallisestikin tunnettu yhtenä Tampereen...
Euroopan juomakulttuureista antinsa ammentava Gastropub Tuulensuu on ravintola, jossa osataan nauttia elämästä. Aina löytyy mainioita juomia, joista saa hyvän syyn juhlaan. Tähän aikaan vuodesta nautitaan viinisadonkorjuun ensimmäisistä antimista.
Kehräystä, hyrinää, kiehnäystä, silitystä... Suomen ensimmäinen kissakahvila on avattu Tampereen Tammelaan, Aaltosenkadulle. Kahvilaan pääsee pientä maksua vastaan silittelemään viehkoja viiksekkäitä. Kahvia tai teetä mielivät saavat santsata kuppitolkulla kuumaa juomaa.
Kuluva vuosi on Hotelli Ilveksen juhlavuosi. Myös Masuuni osallistuu 30-vuotisjuhlakarkelointiin järjestämällä ainutlaatuisen illallisen, jolla rokkaavat ja kokkaavat kaikki köökissä keitelleet...
Kangasalan Heponiemen kumpuilevien peltojen keskellä viljellään myrkyttä. Rekolan biodynaamisella maatilalla ei nimittäin glyfosaattia suihkita tai viskota apulantaa pellolle. Biodynaamisesti...
Yhdeksi Tampereen maamerkeistä kohonneen Tornin ravintolatkin tähtäävät korkealle. Alakerrassa herkutellaan kahdessa eri ravintolatilassa, manserokahtavassa Paja Barissa ja linjakkaammassa Grill It! -ravintolassa. Kun keittiöpäällikkö on maineikas Mikko Kautto, ovat myös odotukset epäilemättä korkealla.