MAINOS
Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä toimiva Takomon terassi huokuu rentoa tunnelmaa, live-musiikkia ja herkullista ruokaa.
Bertha lähtee asiakkaineen jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan yllätykselliselle makuturneelle. Tällä kertaa seilataan ruotsinlaivatyyliin Välimeren aalloilla.
Mylläreiden listalla on mehevä ja lämmittävä possuannos, jossa haudutetut porsaanposket ovat saaneet kaverikseen selleri-omenapyreetä.
Izakaya Nomun lounas on vihdoin alkanut! Päivittäin vaihtuvat aasialaistyyliset ruoka-annokset antavat kokkien luovuuden kukkia ja ovat piristävä uutuus niin asiakkaille kuin nomulaisillekin.
Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä toimiva Takomon terassi huokuu rentoa tunnelmaa, live-musiikkia ja herkullista ruokaa.
La Fiestan sunnuntai-iltapäivät on pyhitetty rennolle brunssiherkuttelulle. Noutopöytämakuja luodaan Meksiko-twistillä, mutta koska aamiaisen ja lounaan yhdistelmästä on kyse, niin myös tuttuja suomalaisia aamiaiselementtejä löytyy.
Erin on Tampere-talon musiikkitarjonnan väripilkkuja syyskaudella. Erinin uusi levy "Sä Osaat!" meni suoraan virallisen albumilistan kärkeen julkaisuviikollaan.
Punkin esiinmarssiin voimakkaasti 70-luvulla vaikuttanut Dr. Feelgood on jättänyt vahvan jäljen myöhempiin sukupolviin.
Tamperelaissyntyinen Suomen ykköskeittiömestari Hans Välimäki paljasti Pirkanmaan Yrittäjä -lehden haastattelussa tamperelaiset lempiravintolansa.
Food is Art täräyttää taas pannut tulille lumoutuen tällä kertaa totaalisesti lähiraaka-aineista. Monella yhdistyksen ravintolalla on ollut jo vuosia omat pien- ja lähituottajansa, jotka toimittavat raaka-aineita ravintoloihin säännöllisesti. Nyt haluttiin kuitenkin tempaista tapahtuma, jossa läheltä tulevien tuotteiden käyttäminen tehdään näkyvämmäksi.
Lapland Hotel Tampere ja Kitchen & Bar Dabbal ovat saaneet uudet ohjastajat niin ruokaisalle kuin juomaisallekin rintamalle. Veli-Matti "Vellu"...