MAINOS
Michelin julkisti 26.2.2015 ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden oman ravintolaoppaan. Guide Michelin Nordic Cities 2015 lupasi paljon, mutta suppeus tekee siitä melko hyödyttömän vempeleen. Mikään ei ole muuttunut Suomen kohdalla. Uusia kaupunkejakin tuli kaikkiaan vain pari, nekin Tanskassa ja Ruotsissa.
Laatuoluita syvän etelän makujensa kanssa tarjoileva Pork & More on nyt saanut oman nimikko-oluen. 24.3.2015 alkaen Porkin hanasta valutellaan todellista juoma- ja keittiöosaamisen yhdistämisen rakkaustuotosta, sillä ravintolapäällikkö Helena ”Hellu” Kangasluoma on luonut oluen itse sopimaan juuri ravintolan ruoille.
Helsinki-Vantaan lentoaseman tasokas Fly Inn avaa uudistuneena 17. joulukuuta. Tamperelainen Ravinteli Bertha on kutsuttu tuomaan omat makunsa maailmanmatkaajien maisteltaviksi...
Olutravintola Konttori täräytti maltaiset makuhermonsa yhteen Panimo Hiiden oivallisen oluenkeittelytaidon kera. Syntyi Snurra, Anglo-American IPA, jossa vanha ja uusi...
Tämän kesän terassikausi on avattu ja kaupunkiin on syntynyt jälleen uutta eloa. Uutta ilmettä Tampereen kaupunkikuvaan ovat tuoneet myös ravintolauutuudet.
Tampereen Kuninkaankadulta alkaa lauantaina matka kohti Pohjois-Karjalaa. Kustaassa esiintyvä Leevi and the Leavingsin tuotantoa esittävä yhtye syntyi alkuperäisen komppiryhmän Saarikoski-Ojala ideasta.
Tampereen Vinoteekki on komea yksityinen viinikellari ja juhlahuoneisto aivan kaupungin ytimessä. Viinikellarin syleilyssä sijaitsee pullopaljous jumalaisia juomia, mutta siellä on tarjolla myös opastusta niiden saloihin. Essi Avellanin Viinikoulun luennoilla käydään läpi niin klassikkokuohuvia, huippupunaisia kuin luomuisia ja biodynaamisiakin viinejä.
Pikkujoulukauden täysverinen huippushow Varietee Magica on juuri pikkujoulukauden tarpeisiin suunniteltu äärimmäisen viihdyttävä, tiivis ja oikeanpituinen paketti.
Turkulainen TEHDAS Teatteri tarttuu rohkeasti John Steinbeckin Hiiriä ja ihmisiä -klassikkoon ja sen totuttuihin tulkintoihin. Jukka Kittilän ohjaama Hiiriä ja ihmisiä on pieni suuri tragedia, jonka rivien välit ovat vereslihalla komiikasta. Se on tarina lipeävistä otteista, kohtaamisen pelosta, kaipuusta toisaalle.
Ravintola Dabbal uudisti lounasvalikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaan. Salaatteja on entistä runsaammin, nyt myös oman maun mukaan tuunattavissa. Lisäksi päivän...
Tänä kesänä Tammerfest kaupunkifestivaali valtaa kaupungin kadut, torit, puistot ja klubit 17.-20.7.