MAINOS
Hans Välimäen luotsaamat von Trappe -ravintolat ovat saaneet oman oluen. Kuivan hedelmäinen ja viinimäinen Von Trappe Saison Brune on...
Masu Asian Bistron teppanyaki-pöytä on kokkausvalmiudessa!
Berthassa kasvissyöjät ovat tasaveroisessa annosasemassa lihaisten herkkujen nauttijoihin nähden. Kasvisruokaahan on ollut aivan alusta asti, täyspitkä kasvismenukin lanseerattiin viime keväänä. Vaan nytpä on tehty epäilemättä koko maan mittakaavassa melkoinen harppaus: 6 ruokalajin vegaanimenu on taituroitu tarjolle. Vieläpä vegaanisine viineineen päivineen.
20-vuotisjuhlavuotensa startannut Panimoravintola Plevna on huikeassa nousukiidossa. Viime vuoden lopulla julkaistu voimakas imperial stout -olut Siperia oli mahtava loppuhuipennus pienpanimon menestykselliseen vuoteen.
Aistissa järjestetään silloin tällöin erikoisiltoja, jolloin tarjolla on ravintolan tavallisesta tyylistä hyvinkin erilaisia antimia.  Perjantaina 22.3. Aistissa soi espanjalainen...
Tahdotko taantua 80-luvun tunnelmiin? Kuunnella tuon maagisen vuosikymmenen parasta musiikkia, josta tykkäämme julmetusti, vaikka emme sitä aina myönnäkään? Elää sen uudelleen? Pukeutua kasariin?
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
Tampereen olutravintoloissa voi maistella myös erinomaisia huippuviskejä. Laadukkaiden viskien ystäviä hemmotellaan helmikuussa, sillä mallasviskien huipputuottaja ja usein single malt -referenssinä käytetty The Glenlivet lanseeraa Suomeen kaksi erikoistuotetta.
Laskiaiseen on ammoisista ajoista kuulunut runsas ruokaherkuttelu ja ilonpito. Nimenomaan blinit ovat erottamaton osa venäläistä laskiaisherkuttelua. Näistä aidoista venäläisistä makupaloista pääsee nauttimaan Tsaarissa 24.02- 02.03 välisenä aikana.
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-patsaat jaettiin tänä vuonna 12. kerran. Korkealle arvostetun patsaan ravintolan asiakaspalvelija -sarjassa sai tällä kertaa Pasi Mamia.
Tampereen Paahtimo avasi uuden kahvilan Hämeenkadulle pikkuiseen tilaan Kauppahallin nurkille. Sympaattisessa Espresso Barissa tuoksuu äskettäin paahdettu ja aivan juuri jauhettu kahvi.
Maineikas kokki ja ravintoloitsija Arto Rastas pistää tuulemaan aivan kaupungin ytimessä. Pian Keskustorilla kääritään samaan napakkaan pakettiin puhtaus, terveellisyys ja rouhea maku käsintehdyssä muodossa. Bar Burrito sopii suuhun ja toimii kuin tauti!