mikapekka 2 copy

Pontevilta eli Pekka Salmelalta ja Mika Roitolta on pyydetty cateringia jo aivan Berthan alkutaipaleelta asti, mutta miehet ovat tähän asti joutuneet kieltäytymään etupäässä riittävän suurien keittiötilojen puutteen vuoksi. Nyt kuitenkin Kangasalta kajahtaa pontevasti, kun sopiva suurikeittiöinen juhlatila napsahti kohdalle.

Lopultakin on tilaisuus saada Berthan, Huberin tai Porkin makuja suurillekin seurueille esimerkiksi häistä tai syntymäpäivistä yritystilaisuuksiin, sillä noin 70 juhlijaa mahduttava Kangasalan Ilkonhovi on Ponteva Cateringin käytössä marraskuun alusta alkaen.

– Etsiskelimme suurta ammattimaista keittiötilaa. Ilkonhovin vuokraamalla saimmekin samalla sekä keittiön että juhlatilan. Luonnollisesti tuotteita ja palvelua on saatavilla myös juhlan järjestäjän omissa tai osoittamissa tiloissa – kiivetään vain autoon ja hurautetaan paikalle, Roito kertoo innostuneena.

Kaikki catering-ruoka tulee olemaan aivan samantasoista kuin ravintoloissakin.

– Voimme tehdä niin Berthan, Huberin kuin Porkinkin ruokaa. Meidän cateringimme on aivan samanlaista kuin muukin tekemisemme, Salmela linjaa.

mika pekka berthaPitopalvelualalla on paljon niin sanottuja perinteisiä toimijoita, joten Pontevat tulevat varmasti erottautumaan omannäköisellään tekemisellä, tuomalla ravintolatuotteen suurienkin tilaisuuksien lautasille. Myös tahtotila räätälöidä ruoka aivan asiakkaan toiveiden mukaan ja silti sesonkeja seuraillen on luja.

A-oikeudet ovat vielä harkinnassa, mutta todennäköisesti niitä tullaan hakemaan.

– Olemme alusta asti myyneet ruokakokonaisuuksia, jolloin ruoka tukee viiniä ja viini ruokaa. Silloin asiakaskin saa uskoaksemme tuotteesta eniten irti, Roito kertoo.

Mika Roito ja Pekka SalmelaIlkonhovin tilat tulevat muokkautumaan hienoisen kasvojenkohotuksen myötä. Miehet unelmoivat jo lankkupöydistä ja ison lihan grillaamisesta ulkoterassilla.

– Etäisyys Tampereen keskustastahan on naurettavan lyhyt ja siellä saa silti olla aika lailla luonnon helmassa.

Sekä Salmelalla että Roitolla on pitkä ja vankka kokemus suurien tilaisuuksien järjestämisestä, joten pystymetsästä eivät Pontevat ponnista.

– Olen ollut Tampere-talossa tekemässä 3500 henkilön juhlia ja Tiiliholvissakin tehtiin 1000 henkilön ulkokeikkoja. Samoin Pekka on tehnyt yli tuhannen hengen tilaisuuksia Venäjällä. Vehon melkein 800 henkilön tilaisuus sujui hyvin, ja otamme jatkossa mielellämme lisää haasteita vastaan. Erilaisiin tapahtumiin olisi mukavaa päästä kokkaamaan, Roito heittää ilmaan pontevasti.

Yhteydenotot: catering@ravinteli.fi

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy