MAINOS
Olut on palauttava juoma - tutkitusti. Tästä löydät Tampereen olutravintoloita. Nauti yksi tai kaksi olutta reenien jälkeen hyvällä omallatunnolla ja kohtuullisesti.
11.4.2004 Gastropub Tuulensuu aloitti toimintansa. Heti avajaisvuonnaan Tuulensuun väki teki ensimmäisen omatuontijuomien noutoreissun Belgiaan, mikä enteili säkenöivää tulevaisuutta etenkin olutharrastajien suosikkipaikkana. Nyt tämä ympäri Suomea tunnettu gastropubien pioneeri juhlii kymmenvuotista taivaltaan mm. laseittain tarjottavin omatuontisamppanjoin.
Todellinen uutuus on uusi kylmäkoskilainen mikropanimo Hopping Brewsters.
Plevnan hanoihin on kesäkelien kunniaksi napattu kiinni huikea ja mielenkiintoinen Mount Evans Saison. Yllätyksellisen saisonista tekee se, että se...
Gastropub Tuulensuuhun on saapunut Ranskasta kuorma tuoreita ostereita. Meren makuiset, asiakkaalle valmiiksi avattavat herkut nautitaan luonnollisesti raakana joko sitruunan tai hakatun sipulin ja punaviinietikkaliemen kanssa.
Mitä ei The Bullin listalta löydy, sitä tuskin purilaismaailmassa tarvitaan. Gastropub-Lappalaisten ravintola tuuppaa tarjolle sellaisen arsenaalin lihaisaa burgerpurtavaa, että...
Plevna panimomestareineen on niittänyt kosolti mainetta ja kunniaa olutrintamalla. Viimemmäksi napsahti Suomen Paras Olut 2018 -kilpailussa parhaan vehnäoluen titteli aikaisemminkin...
UkkoMetso on nyt auki täysin palkein, eli keittiön puolella on päästy kokkaamaan krouvia ruokaa hanoista valuteltavien oluiden kaveriksi. Annokset ovat sen kokoisia, että nälkä lähtee varmasti, mutta myös kevyempiä salaattivaihtoehtoja löytyy.
Panimoravintola Plevnan eli Koskipanimo Oy:n valmistama Siperia Stout on valittu Suomen parhaaksi olueksi vuosimallia 2015. Kisan järjesti Suomalainen Olut...
Tapas Bar Inez hemmottelee runsastuneen tapasvalikoimansa maistelijoiden lisäksi erityisesti mallasherkkusuita, sillä juomavalikoimaan on suhahtanut espanjalainen pienpanimo-olut poikineen. Hanojakin tuli niiden myötä pari lisää. Parista valutellaan tuoppeihin espanjalaisia uuden polven käsityöläisoluita.
Trappist-oluet ovat maailman arvostetuimpia oluita. Nyt on erityisen otollinen aika sujauttaa suupielet Trappist-olutlasille, sillä belgialaisen Chimayn mallasjuoma virtaa Gastropub Tuulensuussa entistä vuolaammin noin kolmisen viikon ajan.
Gastropub Tuulensuussa saa nykyään lounasta. Annokset ovat erilaisia kuin listalla, mutta tyyli ja makumaisema on tuttu: rentoa mutta huolella valmistettua ruokaa mannereurooppalaisittain.