MAINOS
Kun kotiin tilattava purtava alkaa houkuttaa, eivät vaihtoehdot rajoitu enää ainoastaan pizzaan ja kebabiin. Nyt kotiovelleen voi pirrata vaikkapa salaattia...
Aurinko helli terassilla paistattelevia Kaffilan asiakkaita. Kahvila juhlisti keskiviikkona 16.4.2014 kaksivuotissynttäreitään.
HUOM! TÄMÄ ARTIKKELI SISÄLTÄÄ HINTATIETOJA JA NE OVAT VOINEET VANHENTUA Herkuttelua ei ole kielletty! Kotona tai työpaikalla voi siis edelleen...
Holiday Club Tampereen kylpylän yhteydessä toimiva Classic Pizza Restaurant tarjoaa viihtyisän ravintolaympäristön, jossa aterian voi nauttia kaikessa rauhassa hyvän palvelun saattelemana.
Maruseki on profiloitunut vuosien mittaan selkeästi modernia japanilaista ruokaa tarjoavaksi ravintolaksi. Ravintolan keittiössä loihditaan annoksia, joita ei saa missään muualla kaupungissa ja joiden kiilto silmissä Marusekiin suunnistetaan kauempaakin. Uusi lista on kesäisen raikas, värikäs ja houkuttava. Uudistuksia on myös lounaspuolella.
Panimoravintola Plevna on startannut kevään raikkaissa merkeissä niin olut- kuin annostarjontansakin tiimoilta. Tänä vuonna maisteltavaksi saadaan kokonainen vehnäolut-trilogia ja maistellaan uudistetun listan annoksia.
Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Perusmakuja, perinteisiä annoksia, rehtiä ruokaa. Se on se juttu LePot-bistrossa, joka on Arto Rastaan uusin, suurin ja rennoin ravintola.
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
Hävikki on ravintolassa surullinen mutta väistämätön tosiasia. Hyvää ruokaa menee hukkaan väkisinkin. Mutta nyt ravintoloitsija Arto Rastas on keksinyt hyödyntää Bistro LePotissa edelliseltä päivältä jääneen lounasruoan sekä asiakkaiden, ravintolan että luonnon eduksi.
Masu Asian Bistron teppanyaki-pöytä on kokkausvalmiudessa!
Tiedätkö mistä Plevna on saanut nimensä? Viimeistään panimoravintola Plevnan Bulgaria-viikoilla se selviää maukkaassa muodossa, sillä silloin luvassa on Bulgariaa...