MAINOS
Rautatienkadulta kajahtaa, kun uusi luonnonläheinen ravintola Kajo avaa yllätykselliset ruokaisat ja juomaisat ovensa niin lounaalle kuin illallisellekin. Suomalaisista luonnonraaka-aineista ammentavasta...
Broor avaa kiekkobaarina keskiviikkona 24.11.2022. Lue lisää asiasta myöhemmin. Kiekkohuuma kasvaa  nyt humisten! Tilaa uutiskirje tai tykkää Fb-sivujamme niin löydät...
Kulma26 on Hämeenkadun ranskalainen, tinkimättömästi ja taiten kokkaava bistro ja baari, joka taipuu myös monenlaisten yksityistilaisuuksien puitteiksi ja purtavaksi....
Kas Kummaa! Uusi ravintola on nyt avattu. Lue lisää: https://kohokohdat.fi/tampere/uusi-kumma-on-street-foodia-ja-dj-pyoritysta-tarjoileva-gastroclub/ Lue, miten Kumma sai alkunsa Kyttälän kulinaarikatu on saanut erisKummallisen uutuuden, jollaista...
Kun Kajoon astuu sisälle, tuoksuu jo ovelle vienosti havu – ja grilli. Komean Kopa 300 -puuhiiligrillin ja komeasti kokkaavan...
Laukontorin laidalle avautuu tammikuun loppupuolella uusi, tyylikästä mutta mutkatonta laaturaaka-aineista laadittua ruokaa lupaava LiV. Myös ravintolan juomapuoli tulee taatusti olemaan...
Sasor laajeni äskettäin ja avasi aivan uuden ravintolatilan omalla sisäänkäynnillään. Tunnelmallisessa tilassa on jo järjestetty ensimmäiset yksityistilaisuudet ja kaikille...
Viinibistro Winebridge saa vieraakseen melkoista mainetta niittäneen keittiömestari Ádám Ványikin suoraan Budapestista. Sommelier-vieraaksi taas saapuu Petzold Attila yhdessä kera monitoimimies...
Kumma junk bar & Lounge on helppo paikka mennä ja olla minkälaisella seurueella hyvänsä sekaaneista vegaaneihin. Paikalle pyyhälletään monenlaisin...
Kauppakeskus Ratinan huipun näköalaravintola Periscopessa asuvat käsittämättömän komeat suvantomaisemat sekä käsityönä valmistetut cocktailit. Alastaan innostunut ja palvelualtis tiimi taituroi...
Holiday Inn -hotellin ravintola Tampereella on uudistunut. Hotellin ravintolan ilmeen ja konseptin uudistu toi aulaan rennon, olohuonemaisen tilan, jossa...
Winebridgen annosmaut sinkoilevat listalle aivan ympäri maailmaa. Hiljattain keittiöön on saatu osuva kokkivahvistus, jolla on ranskalaisten Michelin-tähtiravintoloiden vankka tekniikkatausta...