Sasor laajeni äskettäin ja avasi aivan uuden ravintolatilan omalla sisäänkäynnillään. Tunnelmallisessa tilassa on jo järjestetty ensimmäiset yksityistilaisuudet ja kaikille avoimet viinitastingit.

Täysin oma rauha kaikkine ravintolapalveluineen

– Laajentaessamme Sasoria otimme käyttöön viereisen liiketilan ja puhkaisimme salin puolelta sinne oven. Wineroom & Private lounge on paikka, jossa isompikin seurue voi viettää omassa rauhassa aikaa saaden kuitenkin kaikki ravintolapalvelut. Tilaan on myös oma sisäänkäynti. Järjestämme jatkossa Loungessa myös viinitastingeja yksityisesti. Sinne mahtuu hyvin noin 30 henkilöä, emmekä ota tästäkään tilasta erillistä tilavuokraa, kertoo ravintoloitsija Sari Sorri.

Wineroom & Private lounge soveltuu hyvin kokouspäivään, henkilökunnan juhlaan, syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin tai vaikka karonkkaan. Ensimmäiset kuvat ravintola julkaisi ravintolassa järjestetystä cocktailtilaisuudesta.

Entistä yksityisempänä tilana Sasor Wineroom & Lounge on uusi täyden palvelun juhla- ja kokoustila: oma sisäänkäynti ja wc, projektori ja valkokangas. Tilaa noin 30 hengelle, räätälöidyt menut ja asiakkaan halutessa myös myös ohjelmaa.

Ravintolalla on valmiita ehdotelmia asiakkaan suunnitelmien tueksi, mutta mikäli niistä ei löydy sopivaa kokonaisuutta, on henkilökunta auliisti valmiina suunnittelemaan täydellisen ratkaisun asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Luomulammas täydentää lähiruokakavalkadia

Ravintola Sasor on alusta asti panostanut hienoihin raaka-aineisiin ja lähiruokaan. Vuoden ensimmäinen uutuus ihastuttaa erityisesti eettisen laatulihan ystäviä.

– Uudella menullamme on tuttujen lähitilojen lihojen lisäksi tulossa uutuutena kotimaista luomulammasta, paljastaa Sorri.

Avoimet viinitastingit ovat jälleen suunnitteilla helmi-maaliskuuksi.

Kuvat: Kohokohdat.fi ja Sasor, teksti: Toni Honko, Kohokohdat.fi