Kulinaarisista tapahtumista Viinikylä tarjoaa mahdollisuuden nauttia vapaasti ruoan ja viinin liitosta sekä tunnelmallisesta ohjelmasta. Frenckellin punatiilisten seinien ympäröimällä linnamaisella sisäpihalla nautiskellaan tänäkin kesänä 23.-28.7.2018 hyvästä juomasta, ruoasta, musiikista ja makeasta elämästä.

Viinitastingeissa on mahdollisuus maistella asiantuntijan opastuksella kuusi erilaista viiniä. Tastingit järjestetään Ravintola Frenckellin kabinetissa ja ohjelmiston löydät tästä.

MUSIIKKIOHJELMA

ma 23.7. Duo Markku sekä Ville
Pojat soittelee pilke silmäkulmassa jazz, groove tyylistä musaa..

ti 24.7. Haulibros
Pispalan hämyisiltä kujilta terveisensä lähettävä HauliBros on perustettu jo 1996 ja yhtye tunnetaan ahkerana keikkailijana.

ke 25.7. DJ Juissi
Luvassa Iskelmällinen aito vinyylilevypotpuri ja musiikillinen kavalkadi ajalta, jolloin ranskalaiset korot kopisivat ja jazziskelmä sulatti suklaasydämet.

to 26.7. 4Wattia
Neljän Watin johtoajatuksena on tehdä kunniaa Juha Watt Vainion kertakaikkisen mainiolle ja laajalle tuotannolle. Junnun laulukirjasta olemme poimineet esitettäväkseme vain hänen itsensä tulkitsemana tutuksi tulleita lauluja.

pe 27.7. Sami Hintsanen

la 28.7. Jani Koskinen & band
Viihteen todellinen monitoimimies,  laulaja/ näyttelijä JANI KOSKINEN, on ollut jo vuosikausia kysytty artisti yritysjuhlissa, yksityistilaisuuksissa, festivaaleilla ja ravintoloissa.

 

Tapahtuma


Tampereen Viinikylä

 ma 23.7. – la 28.7.
 Koko päivä / aukiolojen mukaan
 Hintaluokka: vapaa pääsy 
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


Frenckellin sisäpiha

Frenckellin sisäpiha
 Frenckell
Tampere

 Hotellit läheisyydessä