MAINOS
Viinibistro Winebridge saa vieraakseen melkoista mainetta niittäneen keittiömestari Ádám Ványikin suoraan Budapestista. Sommelier-vieraaksi taas saapuu Petzold Attila yhdessä kera monitoimimies...
Näsilinnankadulle aivan Sitkon naapuriksi 1.12. avautuva Salsallada tuuttaa tarjolle jaettavia annoksia tapaksista tacoihin sekä kosolti cocktaileja ja mocktaileja. - Ajatukset Salsalladan...
HUOM! Kajon lounas on tauolla (tieto 18.4.2019) Tampereella ei ole montaa huippuravintolaa, jotka lounasta tarjoavat. Kajo on yksi harvoista....
Rautatienkadulta kajahtaa, kun uusi luonnonläheinen ravintola Kajo avaa yllätykselliset ruokaisat ja juomaisat ovensa niin lounaalle kuin illallisellekin. Suomalaisista luonnonraaka-aineista ammentavasta...
Kajo on uudistanut annoskatraansa syksyyn sopivaiseksi makuinaan karitsa, puolukkavispipuuro, pakuri ja poronverikastikkeinen peura. Simppelin ja selkeän näköiset annokset piilottelevat...
Broor avaa kiekkobaarina keskiviikkona 24.11.2022. Lue lisää asiasta myöhemmin. Kiekkohuuma kasvaa  nyt humisten! Tilaa uutiskirje tai tykkää Fb-sivujamme niin löydät...
Ravintola on lopettanut Tampereella, mutta ketjun ruokapaikkoja löytyy nykyisin Jyväskylästä ja Helsingistä Kyttälän kulinaarikaupunginosa rikastuu jälleen uudella ravintolalla, kun huhtikuussa...
Kulma26 on Hämeenkadun ranskalainen, tinkimättömästi ja taiten kokkaava bistro ja baari, joka taipuu myös monenlaisten yksityistilaisuuksien puitteiksi ja purtavaksi....
Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä ravintola Periscope, Arto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine...
Huom! Pahoittelemme, mutta Tratto on lopettaunut toimintansa! Löydät lisää italialaisia ravintoloita mm. täältä: Italialainen ravintola Tampereella Tratto on mutkaton mutta tunnelmallinen...
Ravintola Tratto on lopettanut toimintansa, mutta sen emoravintola, italialainen ravintola Piemonte toimii edelleen läheisyydessä. Piemonte tosin ei tarjoile pizzaa. Kauppakeskus...
Kohta kaksivuotiaan Kajon keittiö- ja raaka-ainefilosofia on tiivistynyt entisestään. Raaka-aineesta kaiken irti tiristäminen on yksi tiimin tiukimmassa tähtäimessä olevia...