MAINOS
Ravinteli Huber starttaa 29.3. alkaen yllätykselliset Lihaillat, jotka herkistävät varmasti kunnon carnivoren mielen ja makuhermot. Luvassa on lihaisia erikoisherkkuja...
Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?
Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?
  Kun monet ruokaravintolat sulkevat kesällä oviaan, Ravinteli Huberin grilliin kipataan lisää puuhiiliä. Keittiössä grillataan pihviä sekä makkaraa pikkutunneille asti ja...
Aurinkoinen kevät on villiinnyttänyt Huberin lihamiehet. Raikkaat tuulet puhaltelevat à la carte -listan lautasille kylmäsavulohta, kampasimpukkaa ja mustekalaa. Onko Huber enää entisensä?
Tiiliholvissa on tarjolla todellista lähiherkkua maalis-huhtikuussa, kun ravintolaan saadaan karitsaa kangasalalaiselta Äijälän tilalta. Tiiliholvin tiimi kävi tammikuussa tutustumassa Saarikylissä sijaitsevaan tilaan päkättimineen ja juttelemassa tilan emännän ja isännän kanssa.
Stefan's Steakhouse on uudistanut listansa. Lautasille asetellaan niin kesäisen ja hedelmäisen keveitä kuin paahtavan grillikesän lihaisiakin makuja.
Kevät on kuplivien kilisteltävien aikaa. Ja samppanja se pirskahtelevan poreilevista juomista moniulotteisin ja luksukkain. Sen liitto etenkin äyriäisten kanssa on kiistaton.
Viikinkiravintola Harald on saanut uuden keittiömestarin eli patavahdin. Ari Lampiaho on kokenut keittiömestari, joka on viimemmäksi luotsannut Ravintola Origoa Hangossa.
Ravintola Tiiliholvin uusin lista on mielenkiintoinen ja yllätyksekäs kokonaisuus. 18.6.2014 asti voimassa olevalle listalle keittiömestari Jarkko Mattila on luonut annoksia, joissa on muualla maailmalla käytettyjä jujuja.
Hiihtolomaviikko ei ole Tampereella niitä kuumimpia ravintolasesonkeja. Tiiliholvin yllätystempaus kuitenkin täytti nopeasti ravintolan tilauskirjat hiihtolomaviikolla. 2 syö ja yksi maksaa 4 ruokalajin yllätysmenun.
Sokos Hotel Ilveksen ravintola Fransmannin ruokalista täydentyy ajankohtaisilla mauilla 14.4. Kevään kunniaksi Fransmannissa tarjoillaan huhtikuun puolivälistä alkaen muun muassa parsaa eri tavoin valmistettuna. Lyhyen sesongin aikana parsaa saa muun muassa perinteisesti hollandaisekastikkeella, briossissa ja keittona.