Ravintola Tiiliholvi
Hiihtolomaviikko ei ole Tampereella niitä kuumimpia ravintolasesonkeja. Tiiliholvin yllätystempaus kuitenkin täytti nopeasti ravintolan tilauskirjat hiihtolomaviikolla. 2 syö ja yksi maksaa 4 ruokalajin yllätysmenun.

– Viikonloppu on käytännössä myyty jo loppuun, mutta torstaina on vielä tilaa, paljastaa hovimestari Mika Lintula puhelimessa. Myös alkuviikosta löytyy vielä jonkin verran tilaa nopeimmille. Lounas pyörii kellariravintolassa hiihtolomaviikolla normaaliin tapaan.

tiiliholvi-pietu

Tiiliholvin yllätysmenu on ollut kestosuosikki jo usean vuoden ajan, ja se on pääsääntöisesti muutamaa erikoisteemaa ja sesonkia lukuun ottamatta aina valikoimissa. Tiiliholvin yllätysmenussa henkilökunta pääsee toteuttamaan parhaiten osaamistaan ja käyttämään myös rajallisen saatavuuden raaka-aineita, mitä ei välttämättä muuten rajallisesta saatavuudesta johtuen voida käyttää pidempiaikaisilla menuilla.

– Yllätysmenu on osaamisemme lippulaiva, ja suunnittelemme menut aina noin kahden viikon jaksoissa. Yllätysmenun suunnittelu ja toteutus on meille aina mielenkiintoinen haaste, missä pyrimme käyttämään sesonkiin ja vuodenaikaan parhaiten sopivia raaka-aineita lähialueilta. Myös niitä, missä saatavuus on rajoitettu. Esimerkkinä vaikkapa syksyn alueelliset riistalinnut, mesimarja sekä alkuvuoden made, minkä saatavuus on aina haaste. Lähes päivittäin kokeilemme tuleville yllätysmenuille sopivia raaka-aineita ja samalla haemme juuri sitä yllätyksellisyyttä, mikä on myös tärkeässä roolissa, keittiömestari Pietari Parkkonen toteaa.

Yllätysmenua ei kerrota vieraille etukäteen, vaan annokset esitellään siinä vaiheessa kun ne tarjoillaan. Allergiat ja erikoisruokavaliot pyritään ottamaan huomioon, mikäli tieto niistä on tullut ravintolaan hyvissä ajoin etukäteen.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

LAHJAVINKKI: Tiiliholvi ja Elämyslahjat taituroivat pimeässä nautittavan illallisen tilauksesta

Tiiliholvissa on mahdollista haastaa ja herkistää makuaistiaan, kun ravintola alkaa järjestää pimeitä illallisia yhteyistyössä ElämysLahjojen kanssa. Jännittävä, aivan säkkipimeän syleilyyn ruokailijat sulkeva ruokailukonsepti on ollut hyvin suosittu maailmalla.

Tiiliholvin vorschmack on uuden à la carten kruunupää – Myös lounas uudistui monipuolisemmaksi

Tiiliholvin à la carte on uudistunut tuoden annoskuvioihin tullessaan esimerkiksi vorschmackin. Tiiliholvin keittiötiimin versioimana se on anjovis-perunapyreen, helmisipuleiden sekä punajuuren kruunaama mallaskastikkeinen rilletteilmestys. – Olemme...
Ravintola Tiiliholvi

2 syö ja 1 maksaa Tiiliholvin yllätysmenun hiihtolomaviikolla 24.-29.2.2020

Tiiliholvin yllätysmenu on ollut kestosuosikki jo usean vuoden ajan. Hiihtolomaviikolla ravintola hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla neljän ruokalajin yllätysmenun kahdelle yhden hinnalla. Eli 2 syö, 1...