Ravintola Tiiliholvi
Hiihtolomaviikko ei ole Tampereella niitä kuumimpia ravintolasesonkeja. Tiiliholvin yllätystempaus kuitenkin täytti nopeasti ravintolan tilauskirjat hiihtolomaviikolla. 2 syö ja yksi maksaa 4 ruokalajin yllätysmenun.

– Viikonloppu on käytännössä myyty jo loppuun, mutta torstaina on vielä tilaa, paljastaa hovimestari Mika Lintula puhelimessa. Myös alkuviikosta löytyy vielä jonkin verran tilaa nopeimmille. Lounas pyörii kellariravintolassa hiihtolomaviikolla normaaliin tapaan.

tiiliholvi-pietu

Tiiliholvin yllätysmenu on ollut kestosuosikki jo usean vuoden ajan, ja se on pääsääntöisesti muutamaa erikoisteemaa ja sesonkia lukuun ottamatta aina valikoimissa. Tiiliholvin yllätysmenussa henkilökunta pääsee toteuttamaan parhaiten osaamistaan ja käyttämään myös rajallisen saatavuuden raaka-aineita, mitä ei välttämättä muuten rajallisesta saatavuudesta johtuen voida käyttää pidempiaikaisilla menuilla.

– Yllätysmenu on osaamisemme lippulaiva, ja suunnittelemme menut aina noin kahden viikon jaksoissa. Yllätysmenun suunnittelu ja toteutus on meille aina mielenkiintoinen haaste, missä pyrimme käyttämään sesonkiin ja vuodenaikaan parhaiten sopivia raaka-aineita lähialueilta. Myös niitä, missä saatavuus on rajoitettu. Esimerkkinä vaikkapa syksyn alueelliset riistalinnut, mesimarja sekä alkuvuoden made, minkä saatavuus on aina haaste. Lähes päivittäin kokeilemme tuleville yllätysmenuille sopivia raaka-aineita ja samalla haemme juuri sitä yllätyksellisyyttä, mikä on myös tärkeässä roolissa, keittiömestari Pietari Parkkonen toteaa.

Yllätysmenua ei kerrota vieraille etukäteen, vaan annokset esitellään siinä vaiheessa kun ne tarjoillaan. Allergiat ja erikoisruokavaliot pyritään ottamaan huomioon, mikäli tieto niistä on tullut ravintolaan hyvissä ajoin etukäteen.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Tiiliholvin annosuutuuksissa musta risotto ja kalapastrami kahdesta eväkkäästä

Pietari Parkkosen johtama keittiötiimi kokkaa kevättä Tiiliholvin lautasille. Uudistuneella à la carte -listalla komeilee klassisia annoksia, mutta Tiiliholvin omin keittiötaioin ja -tyylein toteutettuna. –...
Ravintola Tiiliholvi

[KYSY PERUUTUSPAIKKOJA!] 2 syö ja 1 maksaa Tiiliholvin yllätysmenun hiihtolomaviikolla 5.3.2022 asti

Tiiliholvin yllätysmenu on ollut kestosuosikki jo usean vuoden ajan. Hiihtolomaviikolla ravintola hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla neljän ruokalajin yllätysmenun kahdelle yhden hinnalla. Eli 2 syö, 1...
Vappu Tampere

Vappu Tampere 2022: Tampereen ravintoloiden vappumenut ja vappubrunssit

Poimimme tälle sivulle Tampereen ravintoloiden 2022 vapputarjontaa  – vappuherkkuja voi nauttia niin ravintolasaleissa kuin puistopiknikilläkin! Kannattaa toimia rivakasti pöytävarausten suhteen.<!-- Haluamme vinkata myös, että...