MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Keskeisellä paikalla Uros Live -areenan, linja-autoaseman ja kauppakeskusten kulmilla sijaitseva Tampinkoski Kitchen & Bar on juuri käynnistänyt keittiönsä. Haave...
Kokkikoulut ovat mainio keino nostattaa työtiimien yhteishenkeä tai palkita asiakkaita. Käyttävätpä jotkut niitä jopa rekrytoinnin rentoina apuvälineinäkin. Mylläreiden kokkikoulussa...
Syksyn maut saapuivat Bistro Tammeriin, joka on Grand Hotel Tammerin oma korttelibistro mutkattomine ruoka- ja juomatuotteineen. Syystalven menusta voi nauttia...
Tänä kesänä Hotstreetdogz ei ole enää silkkaa hodaria, vaan omatekoisten haukattavien arsenaali on levittäytynyt syleilemään katuruokaa laajalti ja laatumaustein....
Dabbal Kitchen & Barissa nautittiin 8.2. huima 4 ruokalajin ja 30 viinintuottajan illallinen, joka oli täynnä viimeistä paikkaa myöden....
Kas Kummaa! Uusi ravintola on nyt avattu. Lue lisää: https://kohokohdat.fi/tampere/uusi-kumma-on-street-foodia-ja-dj-pyoritysta-tarjoileva-gastroclub/ Lue, miten Kumma sai alkunsa Kyttälän kulinaarikatu on saanut erisKummallisen uutuuden, jollaista...
Näsilinnankadulle aivan Sitkon naapuriksi 1.12. avautuva Salsallada tuuttaa tarjolle jaettavia annoksia tapaksista tacoihin sekä kosolti cocktaileja ja mocktaileja. - Ajatukset Salsalladan...
Libanonin vanhimman viinitilan Château Ksaran viinit esittäytyvät viinillisessä illassa ravintola Winebridgessa tiistaina 14.8.2018. Enologi Elie Maamari on paikalla kertomassa Ksaran tarinaa ja...
Tiiliholvi on saanut hiljattain uuden ravintolapäällikön. Tunnelmalliseen hyvän palvelun ravintolaan saapui taitava asiakaspalvelun ammattilainen, joka nauttii nimenomaan salityöskentelystä asiakkaiden...
Heikki Ahopellon ja Viinitallin yhteistyö kantaa hedelmää nyt myös oluiden muodossa. Itsekin hyvän oluen ystävänä tunnettu Ahopelto iloitsee ravintolaan saapuneista ranskalaisista luomuoluista, joita saa Suomessa yksinoikeudella vain Armaksista.
Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo avasi ovensa ja tarjoilee "Oodi luonnolle" -elämyskokonaisuuttaan nyt ravintolatiloissa sekä...
Jokasyksyiseen tapaan Gastropub Tuulensuussa nautitaan juustoviikoista.