MAINOS
Gastropub Tuulensuussa saa nykyään lounasta. Annokset ovat erilaisia kuin listalla, mutta tyyli ja makumaisema on tuttu: rentoa mutta huolella valmistettua ruokaa mannereurooppalaisittain.
May Phansod ja Markus Pajunen ovat luoneet yhdessä ravintolan, jollaista tuskin on Suomessa vielä nähty. Purebite on nimensä mukainen: ruoka on pohjoismaisen puhdasta ja raikasta aasialaisella puraisulla.
Amarillon 2.4.2014 vaihtuneella listalla on uutuuksia texmexin maailmasta ja mm. paluun tehneet Soft tacot. Kuuminta hottia listalla on Amarillojen historian tulisin Naga Burger -hampurilainen. Oluen ystävät ilahtuvat Stadin panimon vain Amarilloille tekemästä Amarillo Alesta.
UkkoMetson teemaviikot jatkuvat nyt pataviikoilla maaliskuun ajan. Tarjolla on viikottain vaihtuvat kaksi pataruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tulevina viikkoina maistellaan lihaisia patoja mm. lampaasta, hirvestä ja kaniinista.
Pepperin pari viikkoa kestävät Burgerviikot tuovat lautasille muhkeat burgerit uudella twistillä. On sämpylöiden sisäänsä kätkemää iberico-possua, vuohenjuustoa, lammasta ja katkaraputartaria. Pitaleipäinen vaihtoehto jättipihveineenkin on, puhumattakaan K-18 pekoni-viskiburgerista.
Tammelan torin laitamille ilmestynyt Tsaari on hyvin aito venäläinen ravintola ruokaa, sisustusta ja musiikkia myöden. Kultaa ja viininpunaa, nahkasohvia, kristallivalaisimia ja kimmeltäviä tyynyjä. Ja ruoka...se on ehtaa venäläistä. Tällaisia blinejä ei saa mistään muualta koko kaupungissa!
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkkua, jotka juontavat juurensa slaavilaisesta perinteestä. UkkoMetsossa blinejä on saatavilla helmikuun puoliväliin saakka.
Suomen ensimmäisen ja ainoan aidon srilankalaisravintola Ceyhelayan ravintolatila on sisustettu autenttisesti, kauniisti ja kutsuvasti.
Hämeenkatu sai oman salaattibaarinsa, kun The Salad Bar laajensi Kauppahallista pääkadun vilskeeseen. Tiskillä tuunataan asiakkaiden mieleisiä salaatteja ja surrutetaan smoothieita.
Keskustorin Munkkikahvila on avannut ovensa paitsi munkin- myös lounaskeitonnälkäisille. Lisäksi tarjolla on myös muita makeita ja suolaisia purtavia, uusittua Pyynikin kahvisekoitusta, erikoiskahveja sekä Pyynikin Näkötornin limonadeja.
Malesialaisen keittiömestarin paluu tuo malesialaisen keittön herkut entistä lähemmäksi Tampereen läntistä keskustaa.