ragun-paluuLähiruokalan malesialaiskokki Raguram Erriahin suosio perustuu ystävälliseen palveluun sekä herkullisiin ruokiin, myös niihin vähärasvaisiin ja mainiosti maustettuihin kasvisruokiin.

Loistavan vastaanoton lounasravintolana saanut Klingendahlissa toimiva Lähiruokala tarjoilee kasvisruokia päivittäin osana lounasajan noutopöytää. Lisäksi lounaskokemusta keventää runsas salaattipöytä.

Aasialaisväritteisen keittiön antimet soveltuvat usein myös kasvisruokailijoiden ruokavalioon. Tämä on siivittänyt osaltaan monen aasialaisravintolan huimaan suosioon Tampereella.

Raguram Erriahin loihtimat runsaan päivällisbuffet’n herkut tarjoillaan Lähiruokalassa klo 13-17. Ravintola on laajentanut aukiolojaan nyt myös lauantaille, jolloin tarjoiltavan päivällisbuffet’n jälkeen tilauksia otetaan myös listalta keittiön ollessa lauantaina avoinna klo 21.30 asti.

Aasialaiseen tapaan maustettujen kasvisruokia Tampereella jo vuodesta 2001

Tamperelaiset tuntevat Ragun jo vuodesta 2001 lähtien, jolloin hän avasi Ragu’s Wok & Grill -ravintolan Tammelantorin laidalle. Tamperelaiset mieltyivät nopeasti Ragun antimiin, ja ravintola sai sydänystäviä erityisesti kasvisruokailijoista. Myös Ragun liharuokia voi syödä hyvällä omallatunnolla, sillä runsaasti mausteita hyödyntävä valmistustapa vähentää tarvetta käyttää liiallista rasvaa ja suolaa, mikä tekee liha-annoksista vähärasvaisempia ja terveellisempiä. Lähiruokalan annokset tarjoavat makuvivahteite happamasta makeaan ja tulisesta miedon pehmeään.

Malesialainen keittiö on hyvin monipuolinen yhdistellen sulatusuunimaisesti useiden Aasian maiden keittiöitä ja ruokakulttuureja. Siinä mielessä on hyvinkin luontevaa, että Lähiruokalassa yhdistyvät sekä kotimainen että malesialainen keittiö. Ragu on tuonut mukanaan myös legendaariset annoksensa kuten tulisen Peter Pan -kana-annoksen.

Ravintolan kotisivut: lahiruokala.fi