MAINOS

Ravintolat Tampere

Ravintolat Tampere -osiossa voit selata ravintolatapahtumia ja lukea ravintola-artikkeleita. Tiedä, mistä ravintoloista löytyvät parhaimmat ja mielenkiintoisimmmat raaka-aineet tai missä keittiöissä sekä saleissa toimivat kaupungin huippuammattilaiset. Sivuiltamme löydät vinkkejä ja poimintoja erityyppisistä laaturavintoloista sekä esimerkiksi pientuottajista, joiden antimia ravintolat hyödyntävät. Uusi ravintola Tampere -osiosta taas löytyvät kaupungin uutuusravintolat.

Tämän kesän terassikausi on avattu ja kaupunkiin on syntynyt jälleen uutta eloa. Uutta ilmettä Tampereen kaupunkikuvaan ovat tuoneet myös ravintolauutuudet.
Kylmää juomaa kannella tapastellen tai risteily maisemia fiilistellen ja pitemmästi ruokaillen. Gastrolaivan ruoka on kikkailematon oodi paikallisille raaka-aineille, jotka saapuvat Gastrolaivan kapyysiin lähituottajilta, Kauppahallista ja toreilta. Meininki, se on Mansesta.
Pikkubistro Kattila on kohahduttanut Tampereen ravintolakenttää jo ennen avaamistaan. Viimeisen päälle suunnitellun bistron ja syksyllä avattavan kokkikoulun takana on kansainvälinen ja ammattitaitoinen tiimi, joka tahtoo tehdä maukasta ja laadukasta hyvän olon ruokaa luonnonmukaisista raaka-aineista.
Viikinkiravintola Harald on saanut uuden keittiömestarin eli patavahdin. Ari Lampiaho on kokenut keittiömestari, joka on viimemmäksi luotsannut Ravintola Origoa Hangossa.
Todellinen uutuus on uusi kylmäkoskilainen mikropanimo Hopping Brewsters.
Ravintola Tiiliholvin uusin lista on mielenkiintoinen ja yllätyksekäs kokonaisuus. 18.6.2014 asti voimassa olevalle listalle keittiömestari Jarkko Mattila on luonut annoksia, joissa on muualla maailmalla käytettyjä jujuja.
Ravintola Myllärit järjestää jälleen suositun ohjelmallisen illallisen, joka on matka musiikin, tarinoiden ja iltaa varten luotujen makujen maailmaan. 15.5. illan artisti on Marilii, joka kuljettaa vieraansa tunnelmasta toiseen niin ajattomien klassikoiden kuin uunituoreiden helmien myötä.
Tampereen ravintolalaivat esittelyssä: Suvilaivan kannella tai pelastusveneissä voi huljutella siideriä ja olutta kelpo järvimeiningissä.
Marttojen pop up –ravintoloissa ympäri Suomen tarjotaan tänä vuonna länsiafrikkalaisia makuja.
Aivan Koskikeskusta vastapäätä avannut Purebite täyttää vatsat raikkaasti sekä maukkaasti. Lounaasta iltaan asti palveleva ravintola on raikas uutuus kaupungin ravintolakartalla.
Ravintolaillallinen yritys- tai kaveriporukalla on rento ja mukavainen kokemus, mutta yhteinen kokkailukurssi on mielenkiintoinen vaihtoehto valmiiseen pöytään istumiselle. Lempäälän Villa Hakkarissa järjestetään Helsingin Kulinaarisen Instituutin kursseja ryhmille tilauksesta.
UkkoMetso ja Pub Kahdet kasvot viettävät yhteistyössä pienpanimoviikkoja, joiden aikana asiakkaat pääsevät maistelemaan harvinaisempienkin kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.