MAINOS
Pienpanimoalalla on oikea yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta herkkua: panimoravintolat käyvät sekä olut- että ruokavieraissa!
OlutHuoneiden hanoihin tuodaan loppuvuoden huipentavaksi joulukuun hanaolueksi amerikkalainen, meripihkanvärinen extra IPA, jossa on huikeat Citra-humalan ja Torpedo-humalasylinterin luomat aromit.
Helsingin olutravintoloissa esittäytyy uutuusolut Ruotsista: vaalea, virkistävä, kuohuva ja aavistuksen mausteinen saison, joka on kerrassaan maittava janonsammuttaja kesähelteillä.
OlutHuoneet tarjoavat pienpanimo-oluenaan hanoistaan vuoden 2013 loppuun asti väriltään mustaa, suklaisen paahtunutta ja pehmeää portteria, jonka aromihumalointi kruunaa kokonaisuuden kevyellä sitrusmaisella hedelmäisyydellään.
Solo Sokos Hotel Tornin kesäpiha on avoinna koko kesän ja ruokalista tarjoaa kesän raikkaita makuja.
OlutHuoneiden alkuvuoden 2014 pienpanimo-olut on kauniin punertava, miellyttävän maltainen ja mukavasti lämmittävä luomulager.