Oluthuone Poseidon Helsingin Katajanokalla. Kuva Lifestyle Media Oy.
Oluthuone Poseidon Helsingin Katajanokalla. Kuva Lifestyle Media Oy.

Thornbridge Beadeca’s Well 5,3 % on vahvassa nosteessa olevan uuden englantilaispanimon tumma portteri.

Luonteeltaan savuinen, suklainen ja paahtuneen maltainen. Mausta löytyy myös maittavaa hedelmäisyyttä.

HOK-Elannon OlutHuoneet tuovat hanoihinsa joulukuussa nopeasti huikean suosion saavuttaneen englantilaispanimon, Thornbridgen, laatuoluen. Thornbridge on lyhyen historiansa aikana noussut ansaitusti maailman panimoiden kärkikastiin, sillä se on tuottanut kymmeniä erilaisia oluita, josta jokainen edustaa lajinsa parhaimmistoa.

OlutHuoneiden joulukuussa tarjottava kuukauden hanaolut, Beadeca’s Well, on lähes mustaa, tumman eebenpuunväristä portteria. Tavanomaisesta portterista sen erottavat maltaat, jotka ovat saaneet turvesavukäsittelyn.

Oluen tuoksussa voi erottaa miellyttävän savuisuuden lisäksi tumman suklaan, kahvin ja paahdetun maltaan aromeja. Keskitäyteläisen portterin maussa on paahtunutta suklaata ja savua. Beadeca’s Wellin tumma hedelmäisyys tuo lisää nautinnollisia kerroksia moniulotteiseen makuprofiiliin.

Beadeca’s Well on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa joulukuun ajan 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,20 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

 

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi).