MAINOS
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.
Helsingin Etelärannan Sundmans Krog raottaa kevättalvella legendaarisen viinikellarinsa ovea houkuttelevaan hintaan ja tarjoilee viinilöytöjen rinnalla luotettavana kumppanina korkealaatuista pihviä.
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.
Kolmen Sepän terassi sijaitsee kaupungin ytimessä, Helsingin vilkkaimman ostos- ja kävelykadun päässä.
Ravintola Fishmarketin syyskauden teema on Chardonnay. Keittiöpäällikkö Janne Sainio on suunnitellut moni-ilmeisen ja vivahteikkaan rypäleen kunniaksi teemamenun
Ravintola Fishmarket yllättää lokakuussa tarjoamalla ostereita sisäänheittohintaan. Osterimenu on tarjolla kuuden päivän ajan, sunnuntaista 5.10. lauantaihin 11.10., joka päivä klo 12-17.