MAINOS
Helsingin uutuusravintola Välimäki ammentaa syysmenussaan sesongin aarteita. Kuten kaikissa fine dining -ravintoloissa, täälläkin on syytä antautua keittiömestarin osaaviin käsiin.
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-palkinnot jattiin torstaina. Myös Helsinkiin herui menestystä, mutta Pohjois-Suomi vei maton alta patsaiden määrällä mitattuna.
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2014 -tunnustuksen helsinkiläiselle luomu- ja lähiruokaa taiteilevalle ravintola Askille.
OlutHuoneiden loppuvuoden kotimainen pienpanimo-olut on erittäin raikas ja tasapainoinen lager, joka voitti Suomen Paras Olut -kilpailun tänä vuonna. american_amber-255x255
Soil Wine Room alkoi viinistä ja neljästä miehestä. Vahvan ravintolataustan taiturit Lari-Pekka Ikonen, Janne Halla ja Tomi Björck perustivat ensin...
Bocuse d’Or eli kisa kokkien maailmanmestaruudesta käytiin Ranskan Lyonissa 27.-28.1. ja palkinnot jaettiin viimeisen kisapäivän iltana. Norja kaappasi kullan, Yhdysvallat tuli toiseksi, Ruotsi kolmanneksi. Suomi teki kaikkien aikojen kovimman suorituksensa ja sijoittui neljänneksi.