MAINOS
OlutHuoneiden hanoihin tuodaan loppuvuoden huipentavaksi joulukuun hanaolueksi amerikkalainen, meripihkanvärinen extra IPA, jossa on huikeat Citra-humalan ja Torpedo-humalasylinterin luomat aromit.
Neljästoista Suomen Bocuse d’Or-edustaja valittiin 7.11. tiukassa karsinnassa. Kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin Suomen edustajaksi tiensä taituroi Ismo Sipeläinen helsinkiläisestä Finnjävelistä. Fiskars Campuksellen...
Helsinkiläisen OLO Ravintolan Heikki Liekola ja Anssi Riihimäki kiilasivat kärkisijalle kovatasoisessa kilpailussa. Kilpailun voitti Norjalainen Even Ramsvik, ja kolmanneksi tuli Tanskalainen Mark Lundgaard.
Bocuse d’Or eli kisa kokkien maailmanmestaruudesta käytiin Ranskan Lyonissa 27.-28.1. ja palkinnot jaettiin viimeisen kisapäivän iltana. Norja kaappasi kullan, Yhdysvallat tuli toiseksi, Ruotsi kolmanneksi. Suomi teki kaikkien aikojen kovimman suorituksensa ja sijoittui neljänneksi.
Helsingin olutravintoloissa esittäytyy uutuusolut Ruotsista: vaalea, virkistävä, kuohuva ja aavistuksen mausteinen saison, joka on kerrassaan maittava janonsammuttaja kesähelteillä.
Kesä on taas kypsyttänyt värikkään sadon kotimaisista kasviksista, ja nyt on aika nauttia sadonkorjuun antimista. Kampin Grill it! -ravintolan keittiötiimi on laatinut kauden antimista koostuvan sadonkorjuumenun.