MAINOS
Brunssi-ilmiö on levinnyt Helsingin hotelleihin. Yhä useamman hotellin aamiainen on venähtänyt kunnon brunssiksi.
Soil Wine Room alkoi viinistä ja neljästä miehestä. Vahvan ravintolataustan taiturit Lari-Pekka Ikonen, Janne Halla ja Tomi Björck perustivat ensin...
Yhdessä makoisasti ruokailu tekee hyvää niin kielelle kuin mielellekin. Yhteisen pöydän ääressä ojennetaan, jaetaan ja keskustellaan rennosti nautiskelun lomassa....
53-vuotias suomalaisten suosikkijuoma, Hartwall Original Long Drink eli Aito Lonkero, sai rinnalleen nuorekkaan makuparin. Muusikko Ville Pusan ja useasti palkitun...
Graniittilinnalla on pitkä historia, josta ammentaa tarinoita – ja ideoita annoksiin. Ravintolan ruokateemojen yhteydessä raotetaankin löyhästi ovea myös talon värikkääseen historiaan.  Ravintolatila...
Pompier eli suomalaisittain palomies kokkaa kuumia herkkujaan Helsingin Vapaapalokunnan talossa, jonka historia näkyy ja tuntuu hurmaavan retroksi rauhoitetuissa tiloissa.