MAINOS
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Aivan Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla sijaitseva Klaus K on tuonut Suomeen modernin design-hotellin ja ajatuksen siitä, että hotellihuone voi olla kodin lailla yksilöllinen ja uniikki.
Maison M. Chapoutierin huippuviinit luovat pohjan G.W.Sundmansin keväiselle erikoismenulle. Yksi Rhônen viinialueen tunnetuimmista tuottajista jakaa G.W.Sundmansin periaatteen: olennaista on viinin ja ruoan yhteensopivuus.
Aitoon roomalaiseen levypizzaan erikoistunut Pizzarium laajenee Turusta ja avasi ensimmäisen uuden toimipisteen Helsingin Kluuvi-keskukseen. Suositun pizzailmiön luojat Luca ja Salla...
Savoyn syksyn viiniteema johdattaa ravintolavieraat Ranskan arvostetuimmalle viinialueelle Burgundiin. Sommelierien ja keittiömestareiden kanssa rakennettuun menuun on haettu ideoita rustiikista itäranskalaisesta maalaiskeittiöstä.