klaus-k-helsingin-hotellit Aivan Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla sijaitseva Klaus K on tuonut Suomeen modernin design-hotellin ja ajatuksen siitä, että hotellihuone voi olla kodin lailla yksilöllinen ja uniikki.

Hotellin trendikkyys ja modernin design-hotellin maine kätkee helposti verhon taakse pimentoon sen huikean pitkän ja värikkään historian hotellialan perheyrityksenä jo neljän sukupolven ajan.

Perheyrityksen vetämä hotelli luottaa kansainväliseen muotoiluun, mutta myös kotimaiseen luontoon ja kulttuuriperinteeseen. Kalevalainen eepppisyys lähtee syvältä myös hotellirakennuksen historiasta. Kansallisromanttisen rakennussuuntauksen näkyvimpinä edustajina erottautuvan arkkitehti Lars Sonckin kädenjälki näkyy hotellin julkisivun kauniissa muotokielessä talon ainutlaatuisissa yksityiskohdissa.

Hotellin pitkä historia on alkanut jo vuodesta 1882, jolloin vanhin rakennus on valmistunut. Majatalotoiminta rakennuksessä käynnistyi vuonna 1938, jolloin alkoi myös Mia Cederberg-Skvorc:in perheen historia hotellin pyörittämisessä. Jo silloin Hotelli toimi nimellä Klaus Kurki, jonka Mia ymmärtää kansallishengen innoittamaksi.

Monipuolinen ja värikäs hotelli muodostaa yhdessä ravintoloidensa kanssa monimuotoisen kokonaisuuden yhdistellen myös italialaisuutta ravintola Toscaninin makujen ja sisustuksen kautta.