MAINOS
Helsingin Katajanokalla vanhassa tiilimakasiinimiljöössä sijaitseva Ravintola Nokka on hurmannut asiakkaitaan vuodesta 2002 ja nousi nyt myös Eventoawards-finaalista voittajaksi ravintolasarjassa. Evento...
Pohjoismaisen ja suomalaisen ruoan hienoimpia ominaisuuksia ovat erinomaiset, puhtaat kasvikset ja suoraan luonnosta saatavat raaka-aineet kuten villiyrtit. Näitä osataan hyödyntää Spis-ravintolan kasvisten ilosanomaan erikoistuneessa keittiössä. Tästä antaa tunnustusta myös Suomen Gastronomien Seura, joka myönsi ravintolalle Vuoden ravintola 2015 -tunnustuksen.
Ravintola Fishmarketin syyskauden teema on Chardonnay. Keittiöpäällikkö Janne Sainio on suunnitellut moni-ilmeisen ja vivahteikkaan rypäleen kunniaksi teemamenun
Suomen suurimman olutkilpailun finaalissa kilpaili kymmenen loppukilpailuun tiensä taitanutta oluen tarjoilun, tyylin ja tietämyksen ammattilaista.
Suuret Oluet – Pienet Panimot järjestetään jo 13. kerran Helsingissä. Tapahtuma järjestetään Helsingin Rautatientorilla 27. – 30.7.2016. Festivaalilla pääosassa ovat...
Kulttuuri ja hyvä ruoka nivoutuvat taas askeleen enemmän yhteen. Töölön kulttuurikeidas Korjaamon Baari & Keittiö sai uudet tekijät. Uudistus...